13.12.2010

Riikka ♥ eBay

Mikäs sen ihanampaa kuin tulla työpäivän jälkeen kotiin ja löytää lattialta kasa pieniä paketteja? Ebay ostokset saapuivat yllättävän nopeasti vaikka lento ja ties minkä lakkojen takia odottelin ostoksiani saapuvaksi vasta parin viikon päästä.

Mutta mutta, tällaista paketeista paljastui tällä kertaa :

 
Water decals kynsikoristeita riikinkukko kuosissa. Sovittelin noita kynsille ja ylläri ylläri, ne ovat liian pieniä koko kynnelle. Nooh visioin niitä vähän ja taidan käyttää vain tuon isomman kuvion :)

Fimoja! En itse asiassa edes muistanut, että olin ostanut nämä hedelmäisetkin :D Nooh, ei ehkä oo nää hedelmät mun juttu. Tein oranssi/valkoiset liukuvärjäykset kynsiin ja rätkäisin hedelmä kuvioita kärkiin.
Puolen tunnin päästä teinkin jo uudet...Stargazer hopea lakka VIHDOIN! Tätä pitikin heti testata:

Eheheheh, ehkä hirvein kynsikuva ikinä :D Anyway, lakka on juuri niin killtävää kuin odotinkin ja kaiken lisäksi sopii leimauksiin. Tosin vain pieniin kuvioihin, yritin nimittäin leimata seeproja tuon pinkin päälle ja sain ehkä kolme raitaa tarttumaan kynnelle.Kaupanpäällisenä tuli Nalle Puh kynsitarroja ^_^Uusi suojakuori puhelimelle. Ei oikein osunut nappiin, kuori on liian iso ja näppäimiä lukittaessa kuori heilahtaa niin, että se osuu vaimennus nappiin laittaen puhelimen äänettömälle.

Toinenkin suojakuoripuhelimelle. Oli pakko saada, kattokaa nyt, etupuoli näyttää siltä, että se on pirun suussa :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hate it or love it, just say it!

Kaikki kommentit julkaistaan (paitsi mainostukset),
kommenttienvalvonta päällä vain siksi, että huomaan kun uusia kommentteja on tullut :)