29.3.2011

Mint Chocolate Chip

Kuten sanottu, turkoosi on lempivärini. Kaikki mikä on minttusuklaata maistuu minulle (suklaa, juomat, jäätelö etc.) ja pidän tietysti myös minttusuklaisesta väriyhdistelmästä.
Muun muassa näistä syistä päätin eilen testata uutta Essien Hot Coco lakkaa ja yhdistää siihen....drumroll....minttua ja turkoosia :)
On muuten ihan syötävän ihana tuo Hot Coco! Näyttää ihan sulaneelle suklaalle, varsinkin kun sitä eilen illan hämärissä kynsiini lätkin. Miinusta täytyy kyllä antaa siitä, että lakka oli löysähkö ja ei millään meinannut asettua toisen lakan päälle. Siksipä nämä pääsevät myös fail kategoriaan...

Photobucket

Photobucket

Photobucket
Idea hyvä, toteutus huono :)

Alimmaisena Essien Mint Candy Apple, kärjessä H&M:n Bella´s Choice ja tyvessä Essie Hot Coco

-----

I ♥ Mint Chocolate anything! Last night I decided to try on my new Essie polish Hot Coco. It is mouthwatering, just like dripping chocolate *drool*.
Turquoise is my favourite color, so of course I had team up Hot Coco with two different turquoise shades. Mint colored polish is Essie Mint Candy Apple and the darker turquoise shade is H&M´s Bella´s Choice (great choice if you ask me :D).
I had a great idea but these really came up as I planned :)

3 kommenttia:

  1. Heippa löysin blogisi ja näyttää tosi kiinnostavalta, itse rakastan tota uhdeistelmää ja kultamusta alempi pitää päästä tutkimaan! (:

    VastaaPoista
  2. Aurica: Kiitos :) Kultamusta toimii myös täällä päin :)

    ABOP: I love it too :)

    VastaaPoista

Hate it or love it, just say it!

Kaikki kommentit julkaistaan (paitsi mainostukset),
kommenttienvalvonta päällä vain siksi, että huomaan kun uusia kommentteja on tullut :)