16.3.2011

Uutuuksia

Kuten aiemmassa postauksessa "huomautin", jäi blogi vaille huomiota kolmen kuukauden ajaksi. Sinä aikana olen kerennyt hamstrata lakkoja, meikkejä ja Konad-laattoja (varsinkin niitä). Tässä muutamia ostoksia, aloitetaan meikeistä:
Smashboxin Artificial Light highlighter, tällä kertaa Tokidoki kuosissa ^_^ Kolmen kuukauden aikana olen onnistunut käyttämään tästä lähes puolet ja parhaillaan päivystelenkin eBayta uusi AL mielessä :)

MACin luomiväri sävyssä Top Knot. Tämä on aivan kummallisen värinen, toisessa valossa kimaltelevan violetti ja toisessa harmaa. Luomella väri on savuisenharmaa. Itse käytän tätä tuotetta lähinnä arkipäivisin rajaukseen.

CoverGirlin Lash Blast ripsiväri. Olin kuullut tästä vain hyvää ja päätin ostaa sen eBayn kautta testiin. Olen ollut tyytyväinen vaikka tämä tuntuu olevan halpis versio Max Factorin False Lash Effectistä.

Revlon Custom Creations meikkivoide. Ideanahan on siis itse muokata haluttu sävy kääntämällä korkkia tumman ja vaalean välillä. Tätäkin katselin eBaystä, mutta tuote tulikin vastaa paikallisen tavaratalon kempparin alennusmyynneissä päätä huimaavaan 3,90 euron hintaan. Pakkohan se oli ostaa testiin.

Guerlainin Kiss Kiss huulikiilto korallisessa (en muista tarkkaa nimeä ja paketti on roskissa) sävyssä. Ihana!

Maybellinen Instant Anti-Age The Eraser meikkivoide. Tämän onnistuin nappaamaan Maybellinen kamppiksesta, jossa näitä jaettiin.

Lancomen kullansävyinen luomiväri.Ja sitten osa viime aikoina hankituista kynsilakoista:Lakat vasemmalta oikealle
China Glaze Ruby Pumps
Depend 222
OPI Suzi Says Feng Shui
Depend 31
OPI Bling Dynasty
Depend 115
OPI Diva Of Geneva
YSL Midnight Blue (?)
OPI Glow Up Already!
OPIn Diva Of Geneva oli aivan ihastuttava! Hong Kong kokoelman OPIt ja YSL:n lakat taas olivat suuria pettymyksiä, onneks kaikki kolme olivat aletuotteita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hate it or love it, just say it!

Kaikki kommentit julkaistaan (paitsi mainostukset),
kommenttienvalvonta päällä vain siksi, että huomaan kun uusia kommentteja on tullut :)