9.4.2011

Neon Pink

Neon pinkki kynsilakka on ollut yksi suosikkivärini jo vuosien ajan. Ennen paras neon pinkki on mielestäni  ollut Seppälästä saatava Miss Selenen versio. Lakkapullot olivat raivostuttavan pieniä ja kerroksia sai laittaa 5 ennen kuin peittävyys oli hyvä ja neon efekti todellakin tuli esiin. Mutta tämän kaiken kestin, sillä kyseisen lakan sävy oli aikalailla perfect...Jokin aika sitten ostin eBaystä huvikseen Shisem merkkisen neon pinkin lakan ja olin myyty. Täydellinen sävy ja peittävyys huomattavasti parempi kuin Miss Selenen lakassa. Plus pullo on isompi ja lopputuloksesta tulee todella kiiltävä, me likey!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Sävy on luonnossa ehkä asteen verran tummempi, ihmettelen itsekin kuinka lähellä kuvan sävy on todellista sävyä. Lakka siis Shisem merkkinen ja nimettämässä Kreikasta saatuja kynsitarroja (ehkä parhaita ikinä!).

---

Neon pink has been one of my favourite nail polish colors for several years. I randomly picked neon pink nail polish from ebay and it was perfect! The brand is Shisem, got that from China and is cost about 1 dollar :)

2 kommenttia:

  1. I'm loving that neon pink! and the white flowers make this mani so cute and more girly, as if pink isn't girly enough
    -I love it!!

    VastaaPoista
  2. Forever ´92: I love that color too, really brightens up my day everytime I wear it :)

    VastaaPoista

Hate it or love it, just say it!

Kaikki kommentit julkaistaan (paitsi mainostukset),
kommenttienvalvonta päällä vain siksi, että huomaan kun uusia kommentteja on tullut :)