21.8.2011

Mainostuksen uhri (HOX! Tässä postauksessa hypitään aiheesta toiseen)

"Haluatko katsoa huivia tuon takin kanssa? JOO!
"Näiden kenkien kanssa kannattaa käyttää pohjallista ja kiillotusainetta. Otatko ne nyt samalla?" JOO
"Meillä on tuote kenkää/paitaa/tms. tuotetta myös kolmessa muussa värissä, haluatko katsoa niitä? JOO
"Tarvitsetko kasvovettä ja rasvaa puhdistusaineen lisäksi?" JOO

Minulle on helppo myydä lähes mitä tahansa. Yleensä myös käy niin, että ostan X jutun, myyjä suosittaa Y juttua, niin jostain kumman syystä myös se Y juttu lähtee mukaan.
Vaatteiden ja kenkien suhteen ostoskäyttäytyminen on seuraavaa: löydän kivan tuotteen ja ostan sen kaikissa saatavilla olevissa väreissä.

Tästä voikin siis päätellä, että olen oiva mainostuksen uhri. Näin minulle kävi perjantaina:

Aloitin vapaapäivää kahvikupposella ja katsoin samalla läpi suosikkiblogini. Pian vastaan tuli More To Love blogi, jossa Peppi mainosti Clarinsin Daily Energizer sarjaa. Tuo teksti oli kuin omasta elämästäni. Olin muutenkin menossa keskustaan ja Stockmann Beautyyn hakemaan sinne saapuneita meikkejäni (niistä kohta lisää) ja niimpä päätin samalla ostaa Daily Energizer sarjan puhdistusgeelin.

Photobucket

Ystävällinen myyjä (palveusta ja kemppareista alempana lisää) kysyi tarvitsenko myös kasvovettä ja tarvitsinhan minä. Käyttökokemuksia laitan näistä heti kun päivittäiseen käyttöön pääsevät.

Mutta mutta, varsinainen syy Stockmann Beauty vierailulla oli se, että pari viikkoa sitten Helsingistä tilamaani MACin tuotteet olivat tulleet paikkakuntani toimipisteeseen. Tilauksesta paljastui seuraavaa:

Photobucket

Mineralize Skinfinish Natural sävyssä Light Medium. Entinen kesti pari vuotta ja olen tykännyt tästä todella paljon <3

Photobucket

Fluidline Blacktrack sävyssä (totta kai). Olen ollut nestemäisen rajaustuotteen ja siveltimen ystävä ja käyttäjä vuosien ajan, kajalilla rajauksen tekeminen on yllättävän vaikeaa nykyään. Tämänkin ostin entisen loppuneen tilalle.

Photobucket

Tinted Lip Conditioner sävyssä Petting Pink. Ihana ihana ihana! Mahtava sävy, tuoksu ihana ja plussaa UV suojasta. Rakkauspakkaus siis tämäkin :) Viimeksi minulla oli sama tuote beigessä sävyssä ja tällä kertaa oli pakko napata pinkki :)

Stockmann Beautyssa parasta on se, että sieltä saa aina testereitä.

Photobucket

Tällä kertaa sain Donna Karanin hajuveden, Clarinsin seerumin sekä Clarinsin meikkivoiteen. Toivottavasti tuo meikkivoide on hyvää, sillä myyjä kertoi sen olevan todella mineraalinen ja antavan luonnollisen hehkeän lopputuloksen. En kuitenkaan usko, että tämä voi voittaa Lancomen Teint Miraclen.

---

Ja asiasta aasin häntään (melkein pitäisi palkita henkilö joka jaksaa lukea näin pitkää postausta) eli paikkakuntani kemppareihin ja niiden palveluun.

Tästä kaupungista löytyy Sokos, Stockmann Beauty, Anttila ja tietenkin kauneushoitoloiden yhteydessä olevia myyntipisteissä. Kicks täällä oli ennen, mutta sekin poistui :/

Kicksiä suosisin varmasti, ihan jo klubitarjousten ja bonusjärjestelmän vuoksi. Pidän myös Kicksin liikkeen ilmeestä ja Kicks kaupungeissa suuntaan aina sinne hakemaan tuotteita mitä muista paikoista saa. Helsingin Forumin Kicks on ihan ykköspaikka, siellä on aina ihanat myyjät :)

Ollessani bonushaukka, tein ostokseni Sokoksella. Sokoksella asioiminen ei kuitenkaan ollut miellyttävää, sillä kempparin myyjät (muutamaa asiaskapalvelu henkistä lukuunottamatta) juorusivat keskenään, järjestelivät hyllyjä ja palvelivat vain turkistätejä. Monelta unohtui kassalla myös kiitos-ole hyvä sekä katsekontakti. Tästä asenteesta oli pidetty heille (lue: muutamalla ihmiselle) ns. puhuttelu ja sen jälkeen palvelua saa jos haluaa. Mutta no can do, menetitte minut jo Stockmann Beautylle.
Siellä minua tervehditään kun astun sisään, annetaan katsella, kysytään hymyn kera tarvitsenko apua, tuotteita suositellaan, niistä osataan kertoa ja palvelu on ystävällistä. Niin ja tietty Beautyn loppuale on jotain niin parasta ;)

Nyt olen 99% Beautyn asiakas, varsinkin kun tuotteiden tilaamisessa Helsingistä menee vain viikko tai pari. Ainoan syrjähyppyni teen silloin kuin on akuutti tarve shampoolle ja Sokoksella on silloin Aussiet tai John Friedan Go Blonder tarjouksessa.

Joo, nyt mä lopetan tän avautumisen ja rupeen leikkimään uusilla meikeillä, moido!

Pahoittelut kirjotusvirheistä tai sekavista lauseista, tää on kattokaas sitä tajunnanvirtaa ja avautumista eli kirjotan mitä mieleen tulee keskittyen samalla jo seuraavaan lauseeseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hate it or love it, just say it!

Kaikki kommentit julkaistaan (paitsi mainostukset),
kommenttienvalvonta päällä vain siksi, että huomaan kun uusia kommentteja on tullut :)