30.9.2011

Hiusjuttuja

Kuivashampooni (Björn Axen) loppui pari päivää sitten, joten uudelle oli tarvetta, varsinkin kun yritän parhaillaan pidentää hiusten pesuväliä. Koska täällä ei ole Kicksiä en saanut kakkosvaihtoa eli Batisteakaan hankittua, Nellyltä tilatessa toimituksessa olisi kestänyt turhan pitkään ja 3+1 päivien vuoksi Klippoteketkin oli loppuunmyyty.
Päädyin ostamaan Got 2 Be merkkisen kuivashampoon ihan vain siksi, että se oli alennuksessa.

Photobucket

Tuotteessa on suht miellyttävä tuoksu, mutta muuten se on aika kuraa. Hoitaa hommansa ja tuo mahtavaa tuuheutta tukkaan, mutta harjaamisenkin jälkeen jää hiuksiin (minulla on tummat hiukset) näkyviin ja näyttää siltä kuin hiusten päällä olisi hilsettä. Tuotetta tuntuu myös kuluvan paljon yhdelläkin suihkaisulla. Puhumattakaan siitä, että suihkuttaessa ainetta lentää jokapaikkaan (suihkutin eteisessä ja mustat takit naulakossa olivat suihkeen peitossa...). Björn Axen lähti tilaukseen eilen, toivottavasti jo ensi viikolla saapuu, tätä en toiste osta.
Muita hyviä kuivashampoita saa suositella, olen testannut yllä mainittujen lisäksi myös Tigin versiota.


Viime aikoina olen myös ruvennut enemmän käyttämään muotuilurautaa ja muita vempeleitä, joten lämpösuojakin tuli tarpeeseen. Kerastase rokkaa, mutta sitä ei ollut saatavilla eikä myöskään Aussieta, joten testiin päätyi Franck Provostin versio.

Photobucket

Tästä ei ole muuta valittamista kuin se, että käsittääkseni lämpösuojaa on vain 180 asteeseen saakka. Minulla ei ole mitään hajua paljonko rautani lämpötila on, sitä kun ei saa säädettyä (C9:n saapumista odotellessa...). Suoristusta varten tarvitsisin myös jonkun suoristavan lämpösuojallisen tuotteen, sellaista saa suositella :)


Viime viikolla tilasin myös Strawberrynetistä kasan kosmetiikkaa ja yksi sieltä testiin päässyt tuote oli Frederik Fekkain Sheer Shine Mist.

Photobucket
Kyseessä on siis kiiltoa antava suihke. Olen aina ollut tyytyväinen Fekkain tuotteisiin, mutta tämä oli pettymys. Haju on hirveä ja ei sitä kiiltoa juurikaan tule.
Tämä tuotee lähtee hyvin todennäköisesti kiertoon :)

Huomenna voisi palata kynsimaailmaan ostosten parista (ellei loputkin paketit saavu, niin ois ne 3+1 päivien ostoksetkin...) ja postata vaikkapa kuvat torstaina tehdyistä kynsistä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hate it or love it, just say it!

Kaikki kommentit julkaistaan (paitsi mainostukset),
kommenttienvalvonta päällä vain siksi, että huomaan kun uusia kommentteja on tullut :)