29.9.2011

OPI Order

Tilasin viime viikolla eBaystä luottomyyjältäni 11 OPIn lakkaa, joista yhdeksän oli minulle ja kaksi meni kaverin synttärilahjaan. Lakoille tuli kappalehintaa (sisältäen postikulut) noin 4,50 euroa eli suurin piirtein samalla hinnalla sai kuin nettikaupoista. Tilaamistani lakoista neljä oli uusia tuttavuuksia, muut "pakko-saada-tästä-toinenkin-pullo" reaktion aiheuttaneita.

Pahoittelut huonoista kuvista ja vääristä lakkojen väreistä, tällä hetkellä vaan ei mitään mielenkiintoa Photoshoppailla kuvia, tai no jopa kahta kuvaa jaksoin vähän iPhotolla "säätää"...


Photobucket

Siinä ne uutukaiset pötköttää. Paketissa saapui siis: Go On Green!, Green-wich Village, Blue My Mind, It´s Totally Fort Worth It, Gargantuan Green Grape sekä nämä neljä joita minulla ei vielä kokoelmissani ollutkaan:

Photobucket

Plugged In Plum. Ei mitenkään erikoinen mielestäni, perus luumu. Näytti muiden kynsillä niin kivalta, että oli pakko saada itsekin.

Photobucket

Ate Berries In The Canaries. Tämä olikin jo hetken keikkunut haavelistalla. Ihana violetinpinkki lakka.

Photobucket

No Spain No Gain. Yllättävän kiva luonnossa, minun silmääni punaiseen taittava violetti.

Photobucket

Need Sunglasses? Tämäkin haavelista kamaa. Tälläista tummankeltaista lakkaa ei entuudestaan löydy ja kaikki muutkin keltaiset on shimmerisiä tai muuten vaan väränlaisia.

No mitäs tykkäilette? Mikä kolahti? Mikä oli huono ostos?

---

Translation:
Last I week ordered 11 polishes from my favorite seller in eBay. Nine of these polishes were for me and the two other were a part of friend´s b-day present. All these polishes cost about 4,50 euros each ( inclunding postage). Four of these polishes were new to me and the other five I already own and wanted second bottle. Go On Green!, Green-wich Village, Blue My Mind, It´s Totally Fort Worth It and Gargantuan Green Grape were those and Plugged In Plum, Ate The Berries In The Canaries, No Spain No Gain and Need Sunglasses? were new to me. 


What do you guys think? Any good ones? Any bad choices?

6 kommenttia:

 1. Toi Need Sunglasses näyttää kivalta! Miltä myyjältä tilasit? Näyttää toi OPI:n tilaaminen nettikaupasta taas vähän vaikeutuneen

  VastaaPoista
 2. shiny: Se on kiva :) Ainakin väriltään, en ole vielä testannut, mutta luulisin että vaatii useamman kerroksen ennen kuin peittää tarpeeksi.
  Tilasin enchantedbeautyspot nimiseltä myyjältä (muistelen, että on pienellä kaikki yhteen). En tosin tiedä millä hinnalla hän myy "normaalisti", itse saan ko. myyjältä todella hyvää "kanta-asiakas"alennusta :)

  Höh, taasko joku nettikauppa poistanut OPIt valikoimista? Ainakin noissa omissa vakkaripaikoissa näkyi vielä olevan ja toivottavasti pysyykin valikoimissa :)

  VastaaPoista
 3. Awww, nam! Tuota enchanted-myyjää just ite tsekkailin, näytti olevan halvalla varsin paljon kivoja lakkoja. Jotain alus- ja päällyslakkoja tsekkailin ainakin, mutta kun tilasin juuri Konadeja, saa nuo värilakat odotella.

  VastaaPoista
 4. asetonihuuruja: Ja lakat tulee nopsaa, minulla on aina tulleet aina noin viikossa, yleensä alle. Harvinaisempia lakkoja ostan toiselta myyjältä, jos nimi kiinnostaa niin voin sen etsiä kun en tähän hätään muista :)
  Minäkin tein pienen Konad tilauksen pari päivää sitten :D

  VastaaPoista
 5. Nuo No Spain No Gain ja Ate Berries in the Canaries ovat aivan ihania! Houkuttelisi itsekin tilata hieman OPI:n lakkoja... :)

  VastaaPoista
 6. Marjaana: Muiden kynsillä ja pullossa lakat ovat ihania, omille kynsille en vielä ole kerennyt testata, mutta toivottavasti ovat yhtä ihania silloin :)
  Ja eikun vaan tilailemaan OPI, varsinkin kun esim. Jenkeistä saa reilusti halvemmalla kuin Suomesta :)

  VastaaPoista

Hate it or love it, just say it!

Kaikki kommentit julkaistaan (paitsi mainostukset),
kommenttienvalvonta päällä vain siksi, että huomaan kun uusia kommentteja on tullut :)