18.9.2011

Pink Grapefruit

Lauantain missiona oli käydä ostamassa muutamia vaate/kenkäjuttuja syksyä varten. Kaupungilla pyörimisen jälkeen matka jatkui kohti Citymarketia ja Prismaa. Muistin automatkalla La Femmen kynsilakat ja päätin ostaa niitä jommasta kummasta marketista. No enpä sitten ostanut, sillä kummassakaan ei niitä enää ollut. Siis ei kai ne nyt oikeesti oo poistanut niitä valikoimista? Jos törmäätte La Femmen lakkoihin jossain, niin kertokaa toki mullekin :)

Prismasta nappasin Freemanin Pink Grapefruit kuorinnan, ihan vain siksi, että verigreippi on lempihedelmäni ja kaikki sen nimellä markkinoitava päätyy lähes takuuvarmasti ostoskoriini.
Elin kotiin asti siinä uskossa, että tämä on vartalonkuorinta-aine, mutta lähemmän tutustumisen jälkeen huomasin, että tuote onkin tarkoitettu kasvoille. Nooh, aion silti kuoria tällä vartaloakin :)

Photobucket

Tuoksu on hieman liian imelä makuuni, kaipaisin enemmän greipin kirpeyttä tuoksuun. Kuiviltaan testattuna kuorinta on koostumukseltaan mieluinen, sillä pidän sokerisista kuorinnoista joissa kuorivat rakeet todellakin tuntuu. Lisäraporttia tulossa testailun jälkeen :)

La Femme puutteesta kärsineenä ostin halpiskaupasta Flormarin kynsilakan.

Photobucket

Ihana violetin ja sinisen sävyissä hehkuva sävy! Sävynumero on ilmeisesti U16. Hintaa lakalla oli 1,99 euroa. Ei paha, näitä pitää hankkia lisää kunhan taas tulee muita kiintoisia värejä niiden oranssien ja ruosteenväristen lakkojen joukkoon, joiden seassa tämä kaunotar lymyili.

Photobucket

En olisi uskonut, että lakka on näin läpinäkyvää. Tässä kynsillä yksi kerros lakkaa.

Photobucket

Toisen kerroksen jälkeen alkaa jo näyttää paremmalle.

Photobucket

Kolmannen kerroksen jälkeen lakka alkaa näyttää samalta kuin pullossa. Me likey!
Miinusta lakalle annan siitä, että vielä kolme tuntia lakkauksen jälkeen kynsiin tuli lommoja. Ensi kerralla taidan testata tätä jonkun muun lakan päälle.

Photobucket

Lakan pääväri on sinertävä, mutta tietyssä valossa ja kulmassa lakasta paljastuu kaunis pinkkiin taittava violetti, jota yritin saada kuvattua.


Mitäs te tykkäilette Freemanista ja Flormarista? Niin ja onko niitä La Femme havaintoja?

3 kommenttia:

 1. Tampereen säästötexistä löytyy La femmejä :)

  VastaaPoista
 2. Minäkin ostin just tollasen kuorintajutun, freemanilta. Mut se oli erihedelmä :D Ja ei ollu kasvoille. Ja rakastan sen tuoksua..

  VastaaPoista
 3. Suvi: Äääh, ei tietenkään mun läheltä löydy tuota kauppaa :/ Meidän paikallisessa halpiskaupassakaan ei La Femmen lakkoja ollut. Niin ja nettikaupoissa niillä on aika suolaiset hinnat :D

  Aurica: Freemanit on kyllä ihan parhaita! Ikisuosikkini on granaattiomenan tuoksuinen vartalonkuorintaine, se tuoksu <3

  VastaaPoista

Hate it or love it, just say it!

Kaikki kommentit julkaistaan (paitsi mainostukset),
kommenttienvalvonta päällä vain siksi, että huomaan kun uusia kommentteja on tullut :)