21.9.2011

Sitä Sun Tätä

Varoitan jo etukäteen, että tässä postauksessa ei ole mitään järkeä, en keksinyt mitään "järkevää" postattavaa ja tuumasin, että heittelen tänne sekalaisen joukon kuvia ja pätkän tekstiä.

Äsken vihdoin ja viimein testasin viimeistä OPIn Miss Universe kokoelman lakoista. Ihanahan tämä on, mutta jostain syystä onnistuin telomaan kynnet ennen kuvausvaihetta, joten kuvituksena toimikoon tekotaiteellinen otos lakkauksista. Minulla ei kyllä oikestaan ole edes mielenkiintoa lakata/kuvata kynsiä tuon maailman lyhyimmän (eli rumimman) nimettömän vuoksi. Niin ja järkevänä tietysti menin viilaamaan myös muut kynnet lyhemmiksi, yöks!

Photobucket

Kynsillä OPI Swinsuit...Nailed It! lakkaa 2 kerrosta.

Tähän väliin haluan myös esitelly yhden suosikkilakoistani, josta tosin pidän vain pullossa. Tätä saa laittaa sata kerrosta eli kynsiä saa lakata koko päivän ja vielä senkin jälkeen kynsiin tulee lommoja, pah!
Mutta on se vaan niin kaunis :)

Photobucket

OPI Elle´s Pearls. Vaaanha ja käyttökertoja ehkä kaksi. Tämä tosin tulee olemaan laatikossani vielä senkin jälkeen kun se ei enää ole käyttökelpoinen. :)

OPista ja kynsistä hypätään kosmetiikkaan ja ilmaisiin juttuihin. Voitin Nelosen kilpailussa No7:in Protect & Perfect Beauty Serum tuotteen. Tuote lupaa siloittaa ensimmäisiä juonteita sekä supistaa ihohuokosia jo neljässä viikossa. Lancomen Visionnaireen ihastuneena en odota tältä kovinkaan paljon. Mutta nyt Lancome menee käyttökieltoon ja käytän sen sijaan tätä tuotetta, saa nähdä miten nuorelta meikäläinen kuukauden päästä näyttää :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hate it or love it, just say it!

Kaikki kommentit julkaistaan (paitsi mainostukset),
kommenttienvalvonta päällä vain siksi, että huomaan kun uusia kommentteja on tullut :)