4.10.2011

3+1

Tänä vuonna Sokosen 3+1 päiviltä hamstrasin lähinnä kosmetiikkaa. Osan ostin tavaratalosta ja osan verkkokaupasta, siellä kun tuntuu olevan paremmat tarjoukset. Esimerkiksi eräs puhditusvoide oli verkkokaupassa alessa, mutta ei itse liikkeessä.
Tavaratalosta ostin  lähinnä proteiinijuomia, meikkivälineitä, vanulappuja ja muuta sälää. Siksipä esittelen tässä postauksessa vain verkkokaupasta tilaamani jutut, ketään tuskin kiinnostaa nähdä niitä vanulappuja :)

Photobucket

We Care Iconin huulikiillot sävyissä True Burgundy ja Magic Crystal. Magic Crystalin kuvittelin olevat väritön ja ilman kimalletta, mutta toisin kävi. Nämä kimaltelevat eivät ole yhtä kivoja kuin ne mitä ostin kesällä aleista, niissä on enemmän pigmenttiä ja ovat myös kimallevapaita. Hintaa näillä oli 2,90 euroa.

Photobucket

Vasemmalla uusi tuttavuus Freemanilta; suklaamansikka kasvonaamio. En ole vielä kerennyt testaamaan, mutta tuoksu on jotain aivan ihanaa, ihan tekisi mieli maistaa :)
Ostoskoriin päätyi myös ikisuosikki Freemanilta; granaattiomenan tuoksuinen kuorinta-aine. Tämä on yksi parhaista kuorinta-aineista, sillä pidän tuollaisista sokerisista kuorinnoista joissa rakeet todella tuntuvat. Hintaa Freemeneilla taisi olla 3,90 euroa.

Photobucket

Ja tämä pettymys on Goshin Purple Dream kynsilakka. Pullossa näyttää ihanalle, mutta kynsilläni jollekin ihan muulle. Vasemmassa kädessä lakka näyttää vain mustanvioletille ja oikeassa kädessä mustanvihreälle, muita värivivahteita ei ole havaittavissa, great! Hintaa lakalla oli 4,90 euroa.

2 kommenttia:

  1. Hei, sinulle on tunnustus blogissani: http://meikkileikkeja.blogspot.com/2011/10/tunnustus-valilla.html :)

    VastaaPoista
  2. Mansikka: Kiitoksia :) Omat vastaukset ilmestyvät parin päivän päästä ;)

    VastaaPoista

Hate it or love it, just say it!

Kaikki kommentit julkaistaan (paitsi mainostukset),
kommenttienvalvonta päällä vain siksi, että huomaan kun uusia kommentteja on tullut :)