27.10.2011

Busy Blogger Says Hi!

Hei pitkästä aikaa! Nyt on "lomat" lomailtu ja takana todella rankka duuniviikko. Sen huomaa myös kynsistä, tai no, lähinnä kynsinauhoista. Ne ovat ihan järkyttävässä kunnossa ja kädetkin ovat alkaneet kuivaa, saattaa siis mennä hetki ennen kuin kynsikuvia nähdään. Lakkailutkin ovat jääneet vähälle, sillä olen hurahtanut köyhän naisen Minxeihin eli nail foileihin (kynsitarroihin/kalvoihin?). Nopeat ja helpot laittaa, saa siistit kynnet hetkessä ja kestävät melkein pari viikkoa (paitsi tämän hetkisessä työssäni about viikon).

Lomalla tein jopa muutaman kosmetiikkaostoksen, muuten kassit täyttyivät vaatteista ja kengistä.
Ostin paljon perusjuttuja ja sellaisia mitä blogissakin on jo nähty, joten tässä postauksessa esittelen itselleni uusia tuotteita ja keskityn hius- ja naamajuttuihin. Sillisalaatti meiningillä mennään, sillä mukana on myös kotona odottaneita eBay ostoksia :D

Hi guys! I´ve out of town for two weeks and now it´s time to continue blogging. I bought some cosmetic and nail products while I was away and I will be showing those on this post (and some later). I will only show you products that are new to me and on this post you´ll see face and hair products.

Photobucket
Fudgen Torture Tonic shampoo ja hoito-aine combon ostin Helsinkiläisestä kampaamosta tms., mutta en enää kuollaksenikaan muista mikä paikan nimi oli...Hintaa tuotteilla oli vähän päälle 20 euroa. Shampoo on aavistuksen liian tujua päänahalleni, joten kaverini saa sen. Hoitoaine on LOISTAVA, harmi vain että kotimatkalla purkki oli vuotanut laukkuuni...I got this Fudge Torture Tonic value pack from a hair salon in Helsinki. The shampoo is bit too effective for my scalp so I will pass that on for my friend. The conditioner is AMAZING, I will definitely buy that again :)


Photobucket
Proffsin Ocean Mist suihkeen ostin kesällä loppunen suolavesisuihkeen tilalle. Saman henkistä tavaraa on tämäkin ja toimii erittäin hyvin. Tuotetta ei myöskään ollut hinnalla pilattu, muistelisin että alennuskupongin jälkeen hintaa jäi 3-4 euroa.

Formula 10.0.6 merkin tuotteita olen halunnut testata pitkään. Tykkään todella paljon pahvisten pakkausten ulkoasusta. Meinasin ensin ostaa kasvorasvan, mutta sen tyrmäävän (sanan huonossa merkityksessä) hajun takia päädyin ostamaan kasvoveden. Tätä en ole vielä testannut, mutta tuote lupaa aika lailla samaa kuin kaikki muutkin epäpuhtaalle iholle suunnatut tuotteet. Hintaa kasvovedelle oli alennuksen jälkeen noin 10 euroa.

Molemmat tuotteet ostin Kickistä.


I bought new beach hair spray and this super cheap! This one works just fine and I think I will buy this again.
I´ve wanted to try Formula 10.0.6 products for a while. I was thinking about buying a moisturizer from this brand but it had terrible smell and I ended up buying this one. I haven´t tried this one yet, but I basically promises to do the same things that the most products for troublesome skin promise to do (wow, what a silly sentence...).

Photobucket


Sleekin vartalolle ja kasvoille sopiva Glo highlighter odotti eteisen lattialla kotiin palatessani. Tämän nappasin eBaystä todella halvalla ja uskon sen toimivan sillä Sleekiin voi yleensä luottaa :)

This Sleek GLO highlighter for face & body was waiting for me when I got home. I bought this from eBay and I think this is gonna work just fine, because Sleek products usually do :)
Tomorrow I will be showing you some nail products that I bought...See ya!Palataan huomenna kynsiostosten kera!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hate it or love it, just say it!

Kaikki kommentit julkaistaan (paitsi mainostukset),
kommenttienvalvonta päällä vain siksi, että huomaan kun uusia kommentteja on tullut :)