29.10.2011

Fazermint

Varmaan jokaiselta kynsilakkamerkiltä on tullut graffiti/shatter/crackle -lakka (bongasin Flormarin ihanan vaaleanvihreän lakan ja petyin huomatessani sen olevan graffitilakka). Isadoran lakkojen tullessa myyntiin ostin mustan lakan ja ennen sen testaamista ihastelin muiden tekemiä kynsiä. Testasin lakkaa itsekin ja lakkaus oli tylsä ja ei yhtään tyyliseni. Lahjoitin lakan kaverilleni, mutta pian aloin taas ihailla muiden tekemiä crackle -lakkauksia. Ostin Dependin crackle -lakkoja, lahjoitin ne eteenpäin ja niin edelleen. Seuravan crackle -lakkani nappasin China Glazen kokoelmasta. Tänään halusin pitkästä aikaa testata sitä ja ei tämä crackle/shatter/graffiti -lakka ole minun juttuni. Tylsää!

Photobucket
Stargazer 232 & China Glaze Crushed Candy
Jostain kumman syystä tuo crackle lakka vei hopeasta lakasta väriä mukanaan (näkyy hyvin etu- ja keskisormissa). Normaalisti tämä lakka antaa hopeatussimaisen pinnan.


I wanted try crackle/shatter/graffiti nail polish, but it´s still not my thing. Silver polish is from Stargazer (232) and crackle polish from China Glaze (Crushed Candy).


Crackle/shatter  hot or not?


EDIT: WHIPII, huomasin juuri, että La La Land täyttää tänään kokonaisen vuoden!
I just realized something...Today is La La Land´s 1st birthday! HBD! YAY!

3 kommenttia:

 1. Cracklet eivät ole minunkaan juttu, mutta silti jollain oudolla tavalla pidän nuista kynsistä. :)
  Onnea 1- vuotiaasta blogista!

  VastaaPoista
 2. Cracklet ei oo munkaan tyyliä - koko kynnellä. Vaan tipit sillä koristeltuna tai kynnen läpi vedetty vino viiva iskee muhun :)
  Waau vuosi täynnä :') miten olis joku 1 v. arvonta? ;D

  VastaaPoista
 3. Rose: Kiitos :)

  Jane: Itsekin tykkäilen enemmän tippi/viisto crackleista muiden kynsillä, omilla kynsillä nekään ei viehätä :)
  Arvonta on itse asiassa tulossa, muistin vaan tuon blogin aloituspäivän väärin ja osa palkinnoista on matkalla, arvontaa luvassa siis viikon tai parin päästä, stay tuned ;)

  VastaaPoista

Hate it or love it, just say it!

Kaikki kommentit julkaistaan (paitsi mainostukset),
kommenttienvalvonta päällä vain siksi, että huomaan kun uusia kommentteja on tullut :)