5.10.2011

K Is For Konad

Viime viikolla tein pienen tilauksen CesarsShopiin. Halvalla läksi tällä kertaa kolme Konad leimasin laattaa ja kaksi leimauslakkaa. Tänään naputtelin toisen Konad tilauksen menemään. Lisäksi himotuslistalla on moooonta tuotetta Cesarsilta, pitää vain yrittää saada listaa pienemmäksi ja laittaa tilausta menemään vaikkapa ensi viikolla :)

Mutta sitä ennen palataan eilen saapuneeseen tilaukseen:

Photobucket
Pastel Yellow & Pastel Blue

Konadin omia leimauslakkoja tulee harvoin ostettua, mutta nyt kun sai todella halvalla niin pakkohan niitä oli ostaa testiin. Luulin keltaisen olevan paljon vaaleampi, mutta saas nähdä miltä se sitten kynsillä näyttää.

Photobucket
S4

Tämä laatta ei ole mitenkään erikoinen, mutta onpahan olemassa jos joskus tekee mieli leimailla kiinailaisia symboleja :)

Photobucket
M13
     
Tätä laattaa olin himoinnut jo kauan aikaa ja itseasiassa olin varma, että tämä jo kokoelmastani löytyy. Väärässä oli ja laatta siis tilaukseen.

Photobucket
M61

Nämä isoja kuvioita sisältävät laatat ovat suosikkejani, joten piti tämäkin saada.

---

Translation:
Yesterday I got my Konad order from a Finnish nail supply store. I hardly ever buy Konad Special Polishes (quality and price don´t meet, IMO), but now they were cheap and I wanted to try some. I also purchased three image plates, S4 isn´t really that special, M13 was on my wishlisht and M61 I bought because those plates with big images are my favorites.

3 kommenttia:

  1. Tuo halloween laatta on ihana ! Itte haaveilen kanssa siitä, ja oon sitä nyt Cesarsilta katellu.. mut miulta löytyy jo parin laatan verran halloween aiheisia kuvia, että onkohan tuo niin järkevä ostos.. ?:D

    VastaaPoista
  2. Rose: Kiitos :)

    ooka: Tuo laatta on kyllä söpö kun mikä :) Tuskinpa tulee käytettyä muulloin kuin Halloweeninä, mut onpahan olemassa jos tarvetta tulee :D

    VastaaPoista

Hate it or love it, just say it!

Kaikki kommentit julkaistaan (paitsi mainostukset),
kommenttienvalvonta päällä vain siksi, että huomaan kun uusia kommentteja on tullut :)