10.11.2011

Burgundy

Syksyisin (en suostu vielä elämään talvea vaikka Goosen jo vintiltä kävinkin hakemassa...) ruokapuolen suosikkejani ovat punaviini ja Burgundinpata. Ei varmaan tule yllätyksenä, että myös viininpunainen väri kuuluu syksysuosikkeihini. Tänä syksynä viininpunaista/burgundyä on tullut vastaan tuutin täydeltä, sillä värihän sattuu olemaa SE juttu pukeutumisessa tänä syksynä.

Tänään valitsin kynsille viininpunaista, tosin tätä sävyä varmaan kukaan muu kuvailee viininpunaiseksi.

Photobucket
OPI - No Spain No Gain (one coat)Kynsillä OPI No Spain No Gain. Luulin, että yksi kerros on tarpeeksi peittävä, mutta oikein läheltä katsottuna tulin siihen lopputulokseen, että olisi kannattanut laittaa vielä toinen kerros. Huomasin lakkakokoelmaani swatchatessa, että minulta löytyy yllättävän paljon lakkoja jotka ovat lähes saman sävyisiä kuin NSNG, wonder why...

Vielä olisi muutama päivä aikaa osallistua arvontaan. Jos palkinto josta löytyy (mun mielestä) maailman paras oranssi kynsilakka kiinnostaa, osallistu arvontaan TÄÄLLÄ :)

EDIT: Unohdin tietysti yhden tärkeän asian, eli etsinnässä on leimauslaatta (ei tarvitse olla Konad), josta löytyy SALAMAKUVIO (mielellään isohko)! Jos sellaisia bongaatte joltain merkiltä niin lisätiedot ja ostopaikka tänne heti kiitos :)

Hi guys! I´m looking for a stamping nail art plate that has LIGHTNING BOLT image on it. If you know where to get one, let me know asap :)

4 kommenttia:

 1. Konadin Charming Nails laatasta löytyy tuo salama (: Cesarsshopista löytyy ko. laattaa ja on Konadin laataksi vähän kallis, 10€ mutta Limited editionista tuon voi maksaakkin. Mukana on myös muita tosi kivoja kuvioita. Salama on iso ja graafinen, tyylikäs. Itse tykkään :D

  VastaaPoista
 2. Kivan värinen lakka :)

  Ainakin Charming Nailsin laatassa on salamakuvio
  http://www.cesarsshop.fi/charming-nails-limited-edition-p-2799.html
  Maksaa 10 euroa + postituskulut Ceasarsshopissa.

  VastaaPoista
 3. Ina ja Rose: Kiitos vinkistä! Kävin kurkkaamassa ja tuo salamakuvio on juuri sellainen mitä olen etsinyt :) Salamaa ja lintuja lukuunottamatta laatta oli blääh, mutta kyllä jo tuon pelkän salaman vuoksi sen voi hankkia ;)
  Suuret kiitokset teille :)

  VastaaPoista
 4. Tosi ihana tuo väri. (: Itse ainakin tykkään viininpunaisesta ja paljon. (:

  VastaaPoista

Hate it or love it, just say it!

Kaikki kommentit julkaistaan (paitsi mainostukset),
kommenttienvalvonta päällä vain siksi, että huomaan kun uusia kommentteja on tullut :)