17.11.2011

Lahjavinkkejä 1

Ensimmäiset joululahjat kavereilleni ovat jo matkalla Suomeen, kerrankin olen ajoissa joululahjojen suhteen (kröhöm, oikeastihan siis halusin ostaa Jenkeistä itselleni Ralph Laurenin juttuja halvemmalla ja samaan syssyyn nappasin kamuillekin lahjat :D). Monet kavereistani ja sukulaisistani saavat kosmetiikkaa lahjaksi ja 90% tuotteista tilaan ulkomaisista nettikaupoista. Tässä postauksessa esittelen muutamia tärppejä jotka saattavat päätyä kavereiden paketteihin (tai omiin lahjoihini), kaikki nämä löytyy BeautyBaystä jota en voi kuin suositella :)


• Huulikiiltojen ystävälle:

Photobucket

Huulikiiltoja rakastavalle kaverille joululahjaksi sopii Stilan huulikiiltopaketti. Itse pidän todella paljon Stilan huulikiilloista ja siksipä voisin sen ostaa myös kaverille (ja tietty itselle). Hintaa paketilla on 18.70 euroa. Näistä huulikiilloista saisi myös lisätäytettä pikkujoulujen lahjapussukkaan :)


• Unettomalle:

Photobucket

Univaikeuksista kärsivälle kaverille This Worksin Deep Sleep paketti on mitä mainioin. Paketissa on silmälaput/unimaski/keksi oma järkevä suomennos sekä pieni Sleep Palm. Laventelinen unimaski silmille, Sleep Palmia sykekohtiin ja unihiekka alkaa kaihertaa silmiä. Hintaa Deep Sleepillä on 14,50 euroa.


• Tyttömäisistä kynsistä tykkäävälle:

Photobucket

Nubarin Glamour Collection on varma valinta kaverille, joka rakastaa kynsienlaittoa ja tyttömäisiä juttuja. Paketissa on kolme Nubar kynsilakkaa sekä päällyslakka. Hintaa paketilla on 20,10 euroa, joka on mielestäni käypä hinta, sillä muistelisin, että BB:ssä Nubarin lakat maksavat kuutisen euroa.


• "Harvinaisuuksien" keräilijälle

Photobucket

Kaveri, jolle Limited Edition tuotteet on tärkeää saada olisi varmasti innoissaan saadessaan Urban Decayn Book Of Shadows Vol IV meikkipaletin. Kauniista (ja melko varmasti epäkäytännöllisestä) laatikosta löytyy 16 luomiväriä (niistä 10 uutta sävyä), matkakokoisia tuotteita, koodi How-to videoihin yms. yms. Hintaa paletilla on suht suolaiset 53,70 euroa, mutta tuotteiden määrään suhteutettuna hinta tuntuu jo varsin kohtuulliselta :)


• Bilehileelle:

Photobucket

Bileita rakastavalle kaverille Orlyn Birds Of A Feather Gift Set on oikea valinta. Paketissa on kolme Orlyn lakkaa (mm. Fowl Play) ja pieni violetti wristlet laukku, jossa on irrotettava riikinkukonsulka. Hintaa setillä on 20.20 euroa eli halvalla lähtee kun vertaa vaikkapa Orlyn hintoihin Suomessa.


• Tukkajumalalle:

Photobucket

Kaunis kutriselle kaverille valitsisin Frederik Fekkain Winter Colour setin. Pakkauksessa on pienikokoiset shampoo ja hoitonaine, jotka kosteuttavat ja suojaavat väriä. Lisäksi pakkauksessa on isompi kosteuttava naamio. Hintaa setillä on 41,50 euroa mikä on mielestäni erittäin kohtuullinen hinta Frederik Fekkain tuotteista.Tilaaminen BeautyBayltä:

Millä voin maksaa?
Visa, Master, Amex, Visa Electron yms.

Kuinka kauan toimituksessa kestää?
Itselläni on tullut paketit noin kolmen arkipäivän kuluttua tilauksen tekemisestä. Paketit tulevat Postin kautta, postimies yrittää toimittaa sen perille, jos et ole kotona joudut hakemaan paketin Postista. Itselläni ainakin kaikki tilaukset ovat tulleet ihan pahvilaatikoissa.

Paljonko postikulut ovat?
Postikuluissa tulee ensin vakiosumma, joka on noin 4 euroa. Tämän jälkeen jokaista tilattua tuotetta kohden postikulut nousevat about eurolla. Eli jos tilaat vaikkapa kolme kynsilakkaa, ovat postikulut abouttiarallaa 6 euroa. Yhtä kynsilakkaa en siis täältä lähtisi tilaamaan :)

Palauttamaan en ole koskaan joutunut, mutta luulisin, että toimii samalla tavalla kuin useimmissa ulkomaisissa nettikaupoissa: maksat itse postikulut kun palautat. Ainakin LF:llä olisi pitänyt palauttaa rikkoutunut tuote, jotta saa ehjän tilalle :D

BeautyBaystä ei ole mitään pahaa sanottavaa ja muistakaa, että tuoltahan löytyy paljon merkkejä mitä ei Suomesta saa ja tiettyjä merkkejä saa reilusti halvemmalla kuin Suomesta :)


Jokos te olette ostelleet joululahjoja tai ylipäätään vielä miettineet mitä kenellekin ostatte? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hate it or love it, just say it!

Kaikki kommentit julkaistaan (paitsi mainostukset),
kommenttienvalvonta päällä vain siksi, että huomaan kun uusia kommentteja on tullut :)