2.12.2011

American Apparel kynsilakat

Joo, ehkä mä vastaisuudessa jätän nämä swatchit muille blogeille, sen siitä saa kun kiireessä väkertää :)
No eipä näiden tarkoitus olekaan esitellä lakkausjälkeä vaan antaa käsitys lakkojen sävyistä.

Tilasin pari viikkoa sitten vaatteita American Apparelin nettikaupasta ja samalla oli pakko napata muutama kynsilakka testaukseen. Lakoilla oli hintaa 11 euroa ja ainetta pulloissa on 15 millilitraa. Halusin ostaa ruskean sävyjä, sillä niitä minulla on aivan liian vähän ja kaksi ostamista sävyistäni löytyi Wishlistiltä. Seuraavaksi ostan jotain värikästä ja uudet glitterit houkuttelee myös :)

Photobucket
American Apparel - Make Up (one coat)

Ensimmäinen valinta oli Make Up, jonka kuvittelin olevan tummanhiekan sävyinen. No pullossa lakka näyttää samalta kuin vanhan naisen meikkivoiteen sävy. Ei ollut tämä oikein mun sävy.
Kuvissa lakkaa on yksi kerros, peittävyys ihan OK, jos olisin jättänyt kynnet pidemmäksi aikaa olisin ehdottomasti laittanut vielä toisen kerroksen.

Photobucket
American Apparel - Raccoon (one coat)

Tilausta tehdessäni olin aivan varma ettei minulla ole tummanruskeaa kynsilakkaa ja siksi otin tilaukseen Raccoon sävyn. No muistin pullon nähdessäni, että löytyyhän lakkavarastoista Elfin tummanruskea lakka. Ei tämä siltikään ollut virheostos, lyö nimittäin peittävyydellään Elfin lakan 6-0. Kuvissa yksi kerros lakkaa.

Photobucket
American Apparel - Cocoa

Tilauksen musta hevonen oli suklainen Cocoa sävy. Tämä on aika lähellä omistamaani Essien Hot Coco (vai choco?) lakkaa, mutta peittää mielestäni paremmin.


American Apparel lakkoja tulen varmasti ostamaan uudelleen. Jo pullon ulkomuoto miellyttää silmää, sävyvalikoima on hyvä (jos etsit uniikkisävyjä, ei AA ehkä ole oikea valinta) ja levittyvyys on hyvä. Pitkä sivellin oli hieman hankala ensimmäisellä lakkauskerralla, mutta äkkiä sen käytöstä pääsi jyvälle.

5 kommenttia:

 1. Näyttää ihanilta väreiltä! :)

  VastaaPoista
 2. Aivan ihania sävyjä :) Mä tykkään ruskeista ihan hirveesti. Varsinkin tuo tummanruskea on aivan ihana :)

  VastaaPoista
 3. Lilli: Ne on, ihanan suklaisia :)

  Yonna: Kiitos! AA:lla on kyllä värivalikoimat mun makuun :)

  VastaaPoista
 4. Rose: Ehkä liiankin, melkein tekisi mieli maistaa :D

  VastaaPoista

Hate it or love it, just say it!

Kaikki kommentit julkaistaan (paitsi mainostukset),
kommenttienvalvonta päällä vain siksi, että huomaan kun uusia kommentteja on tullut :)