3.12.2011

Gina Tricot kynsilakat

Postailin jokin aika sitten Gina Tricotille myyntiin tulleista kynsilakoista. Kävin eilen nettikaupassa ja noin puolet sävyistä oli jo loppuunmyyty. Itse ostin lakat viime viikolla ja hyödynsin 3 lakkaa 9,95 eurolla tarjouksen. Yksittäin ostettaessa lakalla on hintaa 3,95 euroa. En osannut viimeksi kertoa pullon kokoa, mutta on lakkaa pullossa on 10 milliä.

Photobucket
Gina Tricot Beauty - Billard (one coat)

Vihreitä kynsilakkoja minulta löytyy todella vähän ja siksipä tämä lakka suorastaan hyppäsi silmille. Kuvista ei huomaa, mutta Billard sävyssä on hieman shimmeriä seassa. Kuvissa lakkaa on yksi kerros ja edelleen, jos olisivat pidempää kynsillä, ehdottomasti ainakin se toinen kerros päälle. Nyt kuvista huomaa hyvin, että kynsien kärjet kuultavat läpi.

Photobucket
Gina Tricot Beauty - Azalea Pink (one coat)

Ihana ihana ihana purkkapinkki :) Azalea Pink on juuri sellainen pinkki jota olen etsinyt. Kynsillä yksi kerros lakkaa, vaatii ainakin yhden kerroksen lisää peittääkseen kunnolla.

Photobucket
Gina Tricot Beauty - Petrol (one coat)

Petrol on täydellin, no, petroolin värinen lakka. Tämä yllätti peittävyydellään, yksi kerros riittää peittämään (tai no paksu kerros, kuvissa kärjet vielä kuultaa läpi).

Ostaisinko Gina Tricot lakkoja uudestaan? EHDOTTOMASTI! Hyvä hinta-laatu suhde, lakka levittyy hyvin, peittää suht hyvin ja lakkaa on pullossa paljon. Sävyt eivät ole tälläkään merkillä mitenkään uniikkeja vaan enemmänkin hetken trendi värejä, mikä on vaan hyvä juttu. Kestävyydestä en osaa sanoa, sillä lakat oli kynsillä about kaksi minuuttia :D
Sävyvalikoimasta ainakin oranssi, kultainen ja hopeinen kynsilakka jäivät kummittelemaan, varmaan huomenna on pakko käydä ne hakemassa.


Pssst, Ginalle on myös tullut myyntiin huulikiiltoja. Sävyistä löytyi ainakin neon pinkki, oranssi, punainen ja vaaleansininen. Hintaa tuubeilla oli muistaakseni 2,95 euroa.

6 kommenttia:

 1. Voisinpa ostaa kokeiluun joskus jonkun noista :)

  VastaaPoista
 2. Kiva että joku viimein postasi näistä Ginan kynsilakoista. Kiitos siitä1 :)

  VastaaPoista
 3. Rose: Suosittelen, itse ainakin olen todella tyytyväinen näihin :) Pitää kyllä jättää kynsille pidemmäksi aikaa niin saa käsityksen kestävyydestäkin.

  Suvi: Oleppa hyvä :)

  VastaaPoista
 4. Lilli: Eikös olekin? :) Kannattaa ihmeessa ostaa, Ginalla on vaikka mitä ihania sävyjä lisää ;)

  VastaaPoista
 5. Juu mie ostin vähän sikaa sitten sinisen glitterlakan, ekalla kerroksella tuli vaan ruma vaaleensininen väri, mut ku siihen laittaa päälle sellasia mällejä ni saa vähän glitteriiki :DD

  VastaaPoista

Hate it or love it, just say it!

Kaikki kommentit julkaistaan (paitsi mainostukset),
kommenttienvalvonta päällä vain siksi, että huomaan kun uusia kommentteja on tullut :)