30.12.2011

Glitteroksennus ja aleostoksia

Moikka moi taas! Jouluna lähdettiin extempore reissuun (niinkin pitkälle kuin Helsinkiin) ja kynnet jäi postaamatta. Tai no eipä niissä mitään erikoista olisi ollutkaan, päädyin nimittäin hyvinkin yllätyksellisesti lakkaamaan kynteni China Glazen Ruby Pumps lakalla (The joululakka mun kirjoissa).

Kuvassa esiintyvät kynnet ovat Tapaninpäivältä (?) ja halusin silloin testata OPIn Rainbow Connection lakkaa peittävänä koko kynnellä. Pidän lakasta todella paljon, mutta mielestäni lakka on kauniimpi keinovalossa kuin luonnonvalossa. Luonnonvalossa glittereiden värit ovat vaisuja ja lakkaa näyttää, no sille glitteroksennukselle.

Photobucket
OPI - Rainbow ConnectionHelsingissä tein tällä kertaa lähinnä vaateostoksia, kosmetiikka puolella alet olivat huonot. Joko oli huonoja tuotteita (ällöjö sävyjä) tai sitten alennus oli 30%. Pyörähdin kuitenkin Lumenen outletissä ja mukaan tarttui seuraavaa:

Photobucket
Lumene Birch & Honey shower gel
Ihanan tuoksuinen Koivu & Hunaja suihkugeeli. Tekee ihosta todella pehmeän ja sopii varsinkin aamusuihkuun, tuoksu on aika piristävä :) Hintaa oli 5 euroa.

Photobucket
Lumene Arctic Glow Mineral Blush in Winter Rose


Artic Glow mineraaliposkipunaa olen halunnut testata jo pitkään ja kun sen sai 5 euron hintaan, niin pakkohan se oli kassiin napata. Sävynä 1 Talvikki.

Photobucket
Lumene Natural Code Trio Eyeshadow in Punk


Tätä olen himoinnut siitä asti kun näin Karkkipäivä -blogissa Sannin ihanan meikin (kappas, Sanni itsekin on valinnut ko. lookin vuoden parhaisiin, I totally agree!)  tällä paletilla tehtynä. Lisäksi minulta puuttui pinkki luomiväri valikoimistani ja ainakin Sannin kuvien perusteella tässä on hyvä pinkki pigmentti. Trion sävy on siis Punk ja hintaa tuotteella oli 2,90 euroa.

Photobucket
Lumene Arctic Duet Mineral Eyeshadow in Winter FairytaleOllessani yläasteella, oli eräs Lumenen luomiväriduo erittäin kovassa huudossa. Duossa oli tummanvioletti ja todella vaaleanvioletti luomiväri (en kyllä enää kuollaksenikaan muista nimeä...). Ostin tämän Arctic Duet luomivärin nostalgia humussa, muistini mukaan nämä sävyt ei kyllä ole samat kuin siinä yläasteella käyttämässäni versiossa. Sävy on Talven Lumo ja hintaan duolla oli 5 euroa.


Photobucket
Blue: Cranberry Kiss Lipstick in Frozen Dreams Gold: Premium Beuty in shade 1 Huulipunia olisin voinut ostaa enemmänkin sillä Cranberry Kissit (sininen hylsy) ja Premium Beauty (kultainen hylsy) olivat vain euron kappale! Harmi, että sävyt olivat aika kaukana omasta mieltymysmaailmastani. Cranberry Kissin ostin sävyssä 88 Haave vain ja Premiumin sävyssä 1.


Ja huulipunista puheenollen, nyt kaikki kosmetiikkatietäjät hoi! Cranberry Kissin avatessani koin ihmetystä ja ällötystä:

Photobucket

Siispä, onko pienet pallerot ilmakuplia vai bakteereja? Huulipunan pinta nimittäin muistuttaa juuri niitä bakteeriviljelmiä mitä teimme biologian solukurssilla lukiossa :D
Tuotteet tosiaan on outletistä eikä minulla ole mitään hajua kuinka vanhoja ne ovat. Pitänee varmaan ottaa yhteyttä Lumeneen asian tiimoilta.


Whipii, bloggaus on taas nopeaa uuden mokkulan ansiosta! Entinen mokkula sanoi itsensä irti 4 vuoden yhteistyön jälkeen ja jouduin viikon olemaan ilman mokkulaa. Onneksi on olemassa iPhone ja siinä kattava/nopea nettipaketti niin pystyin käyttämään iPhonea mokkulana :) Nyt kuvat latautuu Photobucketiin alle minuutissa, ennen siihen meni melkein 10 minuuttia :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hate it or love it, just say it!

Kaikki kommentit julkaistaan (paitsi mainostukset),
kommenttienvalvonta päällä vain siksi, että huomaan kun uusia kommentteja on tullut :)