16.12.2011

Jäiset kynnet ja huulikiiltoja

Whipii, tämän päiväinen aamuvuoro vaihtui vapaapäivään, me so happy :)
Kerkesin aamulla hoidella asioita ja pyörähtää postissa (siis oikeesti, posti oli auennut 15 minuuttia ennen sinne menoa ja edelläni oli jo 35 ihmistä???) ja kaiken kukkuraksi sain jopa lakattua kynnetkin :)

Tänään halusin jotain talvista ja jäistä kynsille. Aluksi oli tarkoitus tehdä koristeluja hopeisilla strasseilla, mutta laiskuus vei voiton ja tyydyin kynsitarroihin.

Photobucket
Wild and Crazy & OPI Elle´s Pearls, Sally Hansen nail stickers


Pohjalla yksi kerros Wild and Crazy Montana -lakkaa. Pelkkä Montana oli yksin liian kliininen, joten pehmensin vaikutelmaa lisäämällä päälle kaksi kerrosta helmiäisenhohtoista OPI Elle´s Pearls lakkaa.
Kynsitarrat ovat Sally Hansenin ja suosittelen niitä ehdottomasti! Tarttuivat hyvin kiinni ja myöskin irtosivat arkista todella hyvin. Sain aikanaan näitä yhden arkin kynsilakkatilauksen mukana ja myöhemmin tilasin niitä eBaystä usean arkin verran.


Kuvasin myös eilen illalla viime viikolla ostamieni MSCHIC By Seppälä huulikiiltojen swatchit. Kuvat on otettu hämärässä salamalla, mutta aika hyvin sävyistä saa selvää. Suosittelen ehdottomasti ostamaan, 3 euron hinta on näille erittäin käypä, täyttä hintaa en kyllä maksaisi.

Photobucket


Sävyt vasemmalta oikealle:
Peaches and Creams - Bubble Gum Pink - Material Girl - Passion

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hate it or love it, just say it!

Kaikki kommentit julkaistaan (paitsi mainostukset),
kommenttienvalvonta päällä vain siksi, että huomaan kun uusia kommentteja on tullut :)