9.12.2011

Kosmetiikkaostoksilla

Heti alkuun täytyy sanoa, että tässä postauksessa pääsette nauttimaan blogini historian kauheimmista kuvista (onneksi saan joulun jälkeen suosikkiobjektiivini takaisin) joten jos epätarkat pimeässä salaman avulla kuvatut kuvat ei nappaa, suosittelen skippaamaan tämän postauksen.

Tänään edessä oli missio ostaa kaikki joululahjat ja vähän uutta kosmetiikkaa itselle. Lahjat sain ostettua, itselleni löytyi parin kassillisen verran vaatteita/kenkiä ja kosmetiikkatuotteetkin sain hankittua.
Stockmann Beautystä kassiin hyppäsi seuraavat tuotteet:

PhotobucketSuosikkimeikkivoide Lancomen Teint Miracle loppuneen tilalle, hintaa 49 euroa.
Orlyn Instant Artist -koristelulakka tällä kertaa mustana. Mustaa ei minulla ei vielä ollutkaan ja tyydyn näistä sanomaan vain sen verran, että mahtavuutta. Lisää hehkutusta voitte lukea vaikkapa Sonnelan postauksesta. Hintaa Instant Artistilla oli 11 euroa.

Photobucket

Clarinsin Daily Energizer puhdistusgeeli, tämäkin loppuneen tilalle. Putsari kustansi vähän alle 14 euroa.
Minulla on aiemmin ollut käytössä Cliniquen Clarifying Lotionin numeroimaton version (vissiin Mild?) ja nyt halusin testata jotain vähän tujumpaan. Myyjätär suositteli kakkosta ja siksipä se päätyi kassan kautta kotiin. Olen tätä kerran testannut ja tulen jatkossakin käyttämään tätä. Aivan uskomaton tunne mikä kasvoilla tuntui tämän jälkeen! Tuntui, että iho on puhdas, että se alkaa hengittää :) Hintaa tällä oli 27 euroa, vähän ehkä harmitti kun Sokoksella huomasin tämän olevan tarjouksessa 19,90 euron hintaan (en tosin katsonut oliko se tämän 200 ml:n version, melko varmasti).

Photobucket

Ostoskassiin päätyi myös Duroyn spaatteli- ja lastasetti (5,90 euroa) sekä saman merkin meikkisieniä (about 3 euroa).
Tällä kertaa sain testattavaksi Clarinsin superkosteuttavan kasvorasvan sekä silmänympärysgeelin. Kasvovoide on mahtava, naamaa ei kiristänyt suihkun jälkeen yhtään ja nyt pari tuntia suihkun jälkeen kasvot ovat edelleen pehmeät ja tuntuvat kosteilta. Tämä rasva päätyy varmasti vakiokäyttöön, varsinkin kun sen saisi lahjapakkauksessa edullisesti kahden muun tuotteen kanssa.


Seuraavat ostokset nappasin Seppälästä ja ihan vain siksi, että kaikki MSCHIC By Seppälä meikit olivat 3 euroa kappale. Kassalla paljastui, että kaikki näistä olivat "ilmaisia" kun ostin vaikka mitä muuta. Joku osta X, saat X ilmaiseksi tarjous siellä, en kuunnellut sen tarkemmin :D

Photobucket

Huulikiillot: Bubble Gum Pink, Peaches and Creams, Material Girl ja Passion.
Huulikiillot ovat 4 g kokoisia. En ole vielä kerennyt testata, mutta tuoksuttomuus ei miellyttänyt.

Photobucket

Huulipuna sävyssä Lingerie.

Photobucket

Ostin kesällä MSCHIC By Seppälän poskipunan ja totesin sen hyväksi, niimpä nappasin mukaan myös kaksi muuta poskipunaan. Ylempi on nimeltään English Rose ja alempi Orchid.


Huomenna yritän käydä läpi lakkavarastoja ja samalla kuvat tänne muutaman myyntiin. See ya!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hate it or love it, just say it!

Kaikki kommentit julkaistaan (paitsi mainostukset),
kommenttienvalvonta päällä vain siksi, että huomaan kun uusia kommentteja on tullut :)