10.12.2011

Nettikauppoja part 1 / Lahjavinkkejä part 2

Ajattelin jakaa kanssanne pikku hiljaa muutamia nettikauppoja joista olen vuosien varrella tilaillut. Suurin osa on varmasti jo kaikille tuttuja, mutta kertaus on opintojen äiti :) Ja samalla tämä postaus toimii myös lahjavinkkejä sarjan toisena osana.

Ensimmäisenä esittelyssä on Feelunique. Täältä olen itse tilannut monta kertaa ja olen tehnyt todella hyviä löytöjä. Löydöt tosin ovat riippuvaisia valuuttakursseista. Olen esimerkiksi halvimmillaan saanut Tigin Dumb Blonde shampoon 5,50 eurolla (normikokoisen). Feeluniquella on kattava valikoima eri merkkejä ja reilusti myös niitä joita ei Suomesta saa. Selektiivisen (mitä nyt kukin kyseiseen kategoriaan laskee) kosmetiikan valikoima on mielestäni huono, mutta sitä varten onkin sitten niitä muita verkkokauppoja :)

Photobucket


1. Garnier BB Cream on ainakin oman himotuslistani kärkipäässä. Suomen hinnasta ei ole tietoa, mutta Feeliltä tuotteen saa 10,61 euron hintaan. Voi olla, että tämä ehkä ennen joulua saapuu luokseni ;)

2. STEAMCREAM kuulostaa mielenkiintoiselta ja haluan ehdottomasti testata tätä! Hintaa rasvalla on 13,13 euroa.

3. Suosikkiputsariani eli Clarinsin Daily Energizer puhdistusgeeliä saa Feeliltä kaksi euroa halvemmalla kuin Sokokselta/Stockalta eli hintaa on 11,80 euroa verran. Hmm, miksiköhän en tajunnut tätä ennen kuin ostin viimeisimmän?

4. Ah, Stilan Custom Color poskipuna on mahtava! Ostin omani pari viikkoa sitten ja olen aivan myyty! Kyseessä on siis poskupuna jonka pitäisi sopia jokaiselle, sillä puna muuttuu iholla "omaan ihonväriin sopivaksi".  Omilla poskilla puna näyttää luonnolliselta punastumiselta. Poskipunasta on pinkki ja korallinen versio ja hintaa punalla on 20 euroa ja hilut päälle. Ehdottomasti hintansa väärti tuote, seuraavaksi haluan testiin korallisen version :)

5. Benefit Erase Paste oli luottotuotteeni pitkän aikaa. Nykyään käytän MACiä sen paremman saatavuuden vuoksi. Erase Paste on (ainakin mun maailmassa) kulttituote ja sitä saa kolmessa eri sävyssä. Hintaa Pastella on 24,30 euroa.

6. Maybelline One By One on monesti se ripsiväri, jonka markettiripsareiden joukosta valitsin. Feelistä kyseisen ripsasin saa todella edullisesti, hintaa on vain 8,10 euroa, muistelisin, että olen Suomessa tästä about kympin maksanut.

7. Ja taas yksi kulttituote; bareMinerals Prime Time meikinpohjustusaine. Tämä on ollut tähän mennessä testaamistani paras (tai no ehkä jaettu ykkönen Smashboxin kanssa). Tämän tuotteen avulla meikkipohjasta tulee kaunis vaikka naamassa olisi kuivia kohtia johon ei edes rasva auta. Hintaa Prime Timellä on 20,20 euroa.

8. TIGI S-Factor sarjan Diamond Dreams -sarjan shampoon ja hoitoaineen haluaisin ehdottomasti ostaa testiin. Jos tuotteessa on shamppanjaa, timanttipölyä, cashmereä ja helmijauhetta, voiko se olla huono? Ihana prinsessatuote suihkuhetkiin :) Hintaa jättisuurella Tween -pakkauksella on 37,50 euroa. Jos jollakin on tietoa S-Factor tweenien hinnasta Suomessa, tiedon saa mieluusti jakaa kommenttiboksiin :)

9. Essien Ridge Filler aluslakkaa haluaisin myös testata. Feelistä tuotteen saisi edukkaalla 10,70 euron hinnalla.

10. Benefit Lemon Aid on varmaan yksi niistä tuotteista joita ilman en pärjäisi. Silmäni ärtyvät välillä todella herkästi ja samalla luomet alkavat hieman punoittaa. Niinä päivinä Lemon Aid pelastaa :) Feelillä tuotteella on hintaa 20,60 euroa.

11. Ja kun kerta puhutaan tuotteista joita ilman en tulisi toimeen, ovat Tweezerman pinsetit yksi niistä. Parhaat, piste! Minulla on tämä perusmalli ja sen lisäksi teräväpäiset, joilla lähtee itsepäisimmätkin karvat. Hintaa pinseteillä (tai siis Slant mallilla) on 25 euroa eli muutaman euron säästää ostamalla Feeliltä.

Polyvoresta ei kuvaa löytynyt, mutta suurimpana vinkkinä kerron sen, että täältä saa Cloud Ninen muotoilurautoja. Mutta jos teillä on vielä vanhempaa mallistoa olevia GHD:n rautoja, pitäkää niistä kiinni ja kohdelkaa niitä kuin kukkaa kämmenellä, ne ovat kullan arvoisia ja C9:n veroisia. Uudemmista GHD:n raudoista en sano muuta kuin, että laatu on TODELLA paljon huonontunut.

Itse tilasin C9:n mikroraudan reissuja varten, toivottavasti saapuu pian, sillä ainakin tällä hetkellä verkkokauppa.com myy ei oota :/

----

Feelunique pähkinänkuoressa:

• Millä voin maksaa?
Visa, Master, Amex, Paypal ym.

• Paljonko postikulut ovat?
Postikulut ovat "ilmaiset" eli postarit sisältyvät aina kunkin tuotteen hintaan ja kassalla tilaukseen ei enää tule lisäkuluja.

• Kuinka kauan toimituksessa kestää?
Feeluniquen sivujen mukaan toimituksessa kestää 5-7 päivää ja sanoisin tämän pitävän todella hyvin paikkansa. Omat tilaukseni ovat tulleet 5 arkipäivässä tilauksen teon jälkeen. Paketit tulevat Postin mukana ja jos ei satu olemaan kotosalla postipojan käydessä, joutuu laatikon hakemaan lähimmästä Postin toimipaikasta.

2 kommenttia:

 1. Milloin GHD on muuttunut? Samalla kun Cloud Nine tuli? Ärsyttävää kun tosta Cloud Nine / GHD -sopasta ei saa googlaamallakaan mitään tietää. Kävikö siinä niin, että GHD:n osat lähtivät tekijöidensä mukana Cloud Nineen? Tää on eka kerta kun mä kuulen että niissä on huonontunut koneisto, luulin että ne ei ole sitä mihinkään muuttaneet.

  Tekisi mieli tietää mitä tässä on taustalla, koska mun mielestä tän hetkinen Cloud Nine -hypetys ja GHD:n arvostuksen lasku Suomessa on pitkälti Mungolifen asiakaspalvelukokemuksen syytä. En ole kokeillut kumpakaan, joten en voi sanoa onko niillä nyt oikeasti niin suurta eroa, mutta vaikuttaisihan se ostokäyttäytymiseen jos tietäisi vaikkapa että GHD potki pihalle merkittävät työntekijät ja oli mulkku, vai oliko ne mulkkuja tehdastyöläisiä jotka lähtivät Cloud Nineen ratsastamaan GHD:n maineella ("from the creators of GHD").

  VastaaPoista
 2. Valitettavasti en osaa vastata onko GHD:n koneisto muuttunut, perustan väitteeni ja mielipiteeni käyttökokemuksiin. Yritin myös googlailla syitä GHD ihmisten siirtymiseen C9:lle, mutta kuten sanoit ei tietoa löydy.

  Olen käsittänyt, että Cloud Ninen on suunnitellut sama henkilö(t) joka on luonut sen alkuperäisen GHD:n tai ainakin ollut osana suunnittelutiimiä. Luulisin, että ko. henkilö(t) ovat lähteneet GHD:ltä syystä tai toisesta. Työsopparissa on melko varmasti ollut pykälä kilpailukiellosta (sinä varmaan osaat sanoa oikean termin?) ja kiellon päättymisen jälkeen henkilö(t) ovat GHD:n pohjalta suunnitelleet uuden raudan, jossa on parannuksia verrattuna GHD:hen. Mutta en tosiaan osaa sanoa tuliko potkut vai lähtivätkö omasta tahdostaan.

  Olen myös usealta ihmiseltä kuullut (joo, näitä "huhupuheita" ei ehkä olen järkevää kirjoittaa tänne...), että GHD myytiin sijoittajille (tai oikeudet toiselle firmalle) ja samalla tuotanto siirtyi Koresta Kiinaan. Voihan olla, että samalla on myös ruvettu tuottamaan rautoja halvemmalla ja laatu lipsuu, tätä ei varmaan ikinä saa selville.

  Itse koen C9:n nykyisiä GHD:tä paremmaksi. On vaan kummaa, että todella monella lähipiirissäni olevalla on tai on ollut GHD rauta ja usealla on vuoden 2009 jälkeen ostetut raudat kestäneet kovassa käytössä vain noin vuoden ja samalla kavereillani on GHD rautoja, jotka ovat kuin uusia vaikka on ostettu noin 6 vuotta sitten. Tämän hintaluokan raudoilta kyllä odottaisi vuosien käyttöikää...
  Omien käyttökokemuksien suhteen pidän C9 rautaa parempana, sillä uudemmat (2009-2010 vuosina ostetut) GHD raudat eivät enää tee hiuksista niin kiiltäviä kuin ennen ja ainakin omissa hiuksissa uudemmat GHD:t repivät hiuksia, eivät siis liu niin hyvin kuin aiemmat.

  Yritin etsiä tietoa GHD:n nykyisestä maahantuojasta, mutta harmikseni yrityksen tiedot veivät GHD:n omille sivuille ja maahantuojasta löytyi muutenkin aika vähän tietoa.

  HUHU/SPEKULAATIO:

  Olen myös kuullut, että 2009 vuonna olisi tullut "viallinen" erä myyntiin saakka (ilmeisesti Suomessa). Olisiko sitten monet ostaneet näitä?
  Samana vuonnahan myös eräs suomalainen kampaamotukku (?) myi feikkirautoja, ilmeisesti ihan kampaamoihin saakka.
  Jokin aika sittenhän oli Ajankohtaisessa kakkosessa )tai vastaavassa ohjelmassa) jutta tuoteväärennöksistä ja siinä monet kampaamot myivät feikkirautoja.

  Mutta summa summarum, en osaa vastata koneistoon ja C9:n syntymiseen liittyviin kysymyksiin. Sanon vaan, että omien kokemusten perusteella valitsen ehdottomasti C9:n ennen UUDEMPAA GHD rautaa, mutta ne vanhemmat mallit ovat melkeinpä samoja kuin C9-raudat, plus muutamat parannukset.

  Huh, toivottavasti tästä saa edes jotain selvää, ei oikein ajatus pelaa tähän aikaan. Tarkoituksena ei ole mollata GHD:ta ja hehkuttaa C9:ä, vaan pointtina on se että OMIEN ja läheisten kokemusten perusteella suosittelen ehdottomasti valitsemaan C9:n. Ja ei, en ole kokeillut jokaista 2009-2011 välisenä aikana ostettua rautaa, vaan niitä joita lähipiiristä löytyy ja siinä on jo ihan hyvä otanta mielipiteen muodostamiseen :)

  Jos jostain löydät/saat lisäinfoa koneiston mahdollisesta muuttumisesta tai GHD tyyppien lähdöstä C9:lle, ilmottele siitä täälläkin :)

  VastaaPoista

Hate it or love it, just say it!

Kaikki kommentit julkaistaan (paitsi mainostukset),
kommenttienvalvonta päällä vain siksi, että huomaan kun uusia kommentteja on tullut :)