17.1.2012

China Glaze Electropop

Kerrankin China Glaze yllätti minut kevätkokoelmallaan; ihania pastellisia ja kirkkaita sävyjä! Promokuvien perusteella olin ostamassa 12 lakan kokoelmasta kymmentä lakkaa, mutta swatchien jälkeen "pakko saada" -lista supistui neljään lakkaan ja muutama lakkaa jäi "ehkä joskus" -listalle. Ensimmäiset neljä lakkaa tupsahti postiluukusta pari viikkoa sitten ja nyt vihdoin ja viimein jaksoin ruveta lakkaa kynnet-kuvaa-poista lakat-lakkaa uudestaan ruljanssiin. Pidemmittä puheitta, tässä ensimmäiset Electropop -kokoelmasta ostamani lakat:

Photobucket
China Glaze - Kinetic Candy (one coat)

Kinetic Candy oli miellyttävä tuttavuus, ihana (aavistuksen tunkkainen) vaaleansininen lakka. Koostumus oli paksuhko, mutta levittyi silti hyvin. Kuvissa lakkaa on yksi kerros, olisi saanut laittaa toisenkin (ei ridge filleriä alla ja sen huomaa).

Photobucket
China Glaze - Aquadelic (one coat)


Aquadelic on ihana minttuisa turkoosi, joka oli vmäinen kuvata. Kuvissa lakka on tummempi ja turkoosimpi kuin luonnossa. Lakka levittyi hyvin, mutta olisi ehdottomasti vaatinut toisenkin kerroksen peittääkseen kunnolla.
Photobucket
China Glaze - Gaga For Green (two coats)

 Gaga For Green oli suuri mysteeri, enkä vieläkään osaa sanoa onko lakka creme vai jelly. Kallistun enemmän jellyn puolelle vaikka lakka cremelle pullossa näyttääkin. Odotin peittävyyttä jo ensimmäisellä kerroksella, mutta kerroksia vaadittiinkin kaksi.

Photobucket
China Glaze - Techno (one coat) on top of Aquadelic

Techno -lakassa on hopeaisia(holo) hex glittereitä ja pieniä glittereitä läpinäkyvällä pohjalla. Levittyi mukavasti eiköä isompia glittereitä juurikaan tarvinnut kaivella pullosta saati painella kynnelle.


Electropop -kokoelmasta luokseni luultavasti matkaa vielä purkkapinkki Dance Baby, vaaleansininen Electric Beat, tummanpinkki Fuschia Fanatic, shimmer violetti Gothic Lolita sekä pastelliliila Sweet Hook.Jokos te olette hankkineet omat Electropopinne vai meinasitteko edes hankkia?

2 kommenttia:

  1. Juuri tilasin omani! Mulle tulee Gothic Lolita, Electric Beat, Kinetic Candy, Sweet Hook ja Wicked Style. En malta odottaa! :) Varsinkin tuo Kinetic Candy näyttää aivan ihanalta ♥

    VastaaPoista
  2. Se on luonnossa vieläkin ihanampi ^_^
    Täytynee siis käydä sun tontilla kurkkimassa lisäswatcheja ;)

    VastaaPoista

Hate it or love it, just say it!

Kaikki kommentit julkaistaan (paitsi mainostukset),
kommenttienvalvonta päällä vain siksi, että huomaan kun uusia kommentteja on tullut :)