13.1.2012

Hiusjuttuja tai siis ostoksia...

Viime viikolla naputtelin tilauksen myös Feeluniquelle ja tällä kertaa tilasin hiusjuttuja.

Photobucket

TIGIn Color Goddess shampoo kuuluu Holy Grail listaani tai no siis Brunette Goddess kuuluu, mutta uudistuksille ei mahda mitään.

Photobucket

TIGIn Foxy Curls Hi-Def Curl Sprayn toivon antavan parempia kiharoita :)

Photobucket

ghd:n lämpösuoja. Kyseisen merkin muotoilutuotteet ja shampoot/hoitoaineet nyt vaan on jotain todella hyvää :) Tuotteessa on miellyttävä maskuliininen tuoksu, joka tuo mieleen yhden suosikkihajuvesistäni (Emporio Armani She), mukavaa vaihtelua tyttömäisten Tigien rinnalle :)

Photobucket

TIGIn Born To Rock leave-in hoitsikka. Takkuja selvittävä, mutta kiitos Tanglen tätä en tarvitse siihen tarkoitukseen vaan käytän ihan normaali hoitoaineena silloin tällöin. Miinusta pitää antaa siitä ettei TIGI mainosta tuotteen lämpösuojaa, vaikka se tämän tuotteetn muista vastaavista erottaa.


Photobucket

TIGIn Dumb Blonse Smoothing Stuff. Kokeilunhaluisena tämä oli pakko napata ostoskoriin. Tästä toivon olevan apua föönauksen jälkeen törröttäviin latvoihin. Föönaan hiukset todella harvoin, joten tämä tuote kestää varmaan loppuelämäni ajan. Ja onneksi on kavereita joille huonot tuotteet voi antaa :)Mutta kertokaapas millä tuotteilla te hoidatte hiuksianne, muotoilette niitä ja pidätte ne kurissa?
Ja tuotesuosituksia, hiustenhoitovinkkejä ja kampausideoita saa jakaa oikein mieluusti :)

2 kommenttia:

 1. Mulla tuo Brunette Goddess ei pessyt kovin hyvin :/ Sen pesutehot olivat ihan onnettomat paksuun, karheaan tukkaani mutta kyllä sen kanssa nyt selvis. Ihana tuoksu tosin!

  Mulla on tällä hetkellä haussa hiuslaadulleni oikeanlaiset shampoot ja hoidot. Shampoo on BeSaven ja se on tosi hyvä, mutta hoito on tuo Brunette Goddessin tällä hetkellä ja se ei tunnu tekevän hiuksille juuri mitään. Tarvitsisin ehdottomasti myös syväpuhdistavan ja rakennepaikkaavan shampoon. Eli tällaisten kanssa painitaan täällä.

  Muotoiluun olen sen sijaan löytänyt älyttömän hyvät tuotteet: kuivashampoo ja suolasuihke! Himoitsin ensin Davinesin suolasuihketta, mutta se oli kovin kallis ja tyydyin Wellan samaiseen ja se onkin tosi hyvä. Antaa rakennetta tukkaan ja tekee ainakin mun hiuksista paljon helpommin muotoiltavat :) Lakaksi löysin Herbinan hajusteettoman ja tykkään siitä myös paljon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla taas Brunette Goddess toimii erittäin hyvin, mutta saman sarjan hoitoaine taas on ihan kuraa. Dumb Blonden hoitoaine on parhautta, mutta sitä tulee käytettyä yleensä vain silloin kun päässä on vaalea väri. Saman sarjan shampoota en pysty käyttämään, on liian tujua :D

   Suolasuihke on kyllä ihan parhautta! Ostin Proffsin todella halvan suolasuihkeen KIckistä ja ihan yhtä hyvin hoitaa hommansa kuin kalliimmatkin versiot.

   Kuivashampoo puolelta kiinnostaisi testailla ruskeille hiuksille tehtyjä versioita ja myös hiuspuuteria, mikä käsittääkseni ajaa saman asian kuin kuivashampoo?

   Kiitos paljon vinkeistäsi :)

   Poista

Hate it or love it, just say it!

Kaikki kommentit julkaistaan (paitsi mainostukset),
kommenttienvalvonta päällä vain siksi, että huomaan kun uusia kommentteja on tullut :)