11.1.2012

OPI Nicki Minaj Swatches

Marraskuussa kirjoittelin OPIn tulevasta Nicki Minaj -kokoelmasta ja omat lakkani kokoelmasta ostin heti kun niitä tuli saataville :)

Promokuvien perusteella halusin kaikki, jopa shatter -lakan vaikka en niistä juurikaan pidä. Pian jenkkiläisiin kynsiblogeihin ilmestyi ensimmäiset swatchit ja niiden perusteella olin erittäin pettynyt.
No swatcheja tuli tietysti lisää ja niiden myötä olin myyty...Kokoelmasta päädyin ostamaan viisi lakkaa, Super Bass jäi ostamatta vain sen takia, että kyseinen lakka on shatter -lakka.

Kuvasin swatchit eilen illalla ja kuvat valitettavasti ovat sen mukaisia. Mutta kuten sanottu, swatchien kuvaaminen ei oo mun juttu ja kauniita swatch -kuvia saa hakea muualta (esim. The Polishaholicilta löytyy hyvät swatchit Nicki Minaj -kokoelmasta ja muutenkin kyseisestä blogista löytyy aina parhaat swatchit).

Photobucket
OPI Did It On Em (three coats)

Did It On Em on ihana ja todella kirkas limenvihreä. Kuvissa lakkaa on kolme kerrosta (etusormi otti osumaa juuri ennen kuvia) ja lakka levittyi hyvin. Koostumus on kumma, ehkä sekoitus cremeä ja jellyä.

Photobucket
OPI Pink Friday (two coats)

Taisin juuri hehkuttaa, että Gina Tricotin vaaleanpunainen lakka on THE purkkapinkki, mutta kyllä Pink Friday voittaa sen tittelin 6-0. Pullossa lakka on jotenkin vaisu, mutta kynsillä Pink Friday on ihanan, no, purkkapinkki. Kuvissa lakkaa on kaksi kerrosta ja koostumus on creme.

Photobucket
OPI Fly (two coats)

Fly oli kokoelmasta suosikkini promokuvien perusteella, mutta luonnossa lakka ei ollutkaan niin kiva. Kuvissa lakkaa kaksi kerrosta.

Photobucket
OPI Metallic 4 Life (two coats)

Metallic 4 Life menee sarjaan ihan kiva. Lakassa on hopeisia erikokoisia hex-glittereitä mustalla läpikuultavalla pohjalla. Kuvissa lakkaa on kaksi kerrosta. Voi olla, että tämä lähtee kiertoon.

Photobucket
OPI Save Me (two coats)

Save Me oli myös pettymys. Lakassa on mikro- ja konfetti(?)glitteriä läpinäkyvällä pohjalla. Varmaan ihan kiva kerrostuksessa, mutta taitaapa tämäkin päätyä kiertoon :)Mitäs mieltä olette Nicki Minaj -kokoelmasta (mitä nyt kuvista saa selvää...)?

4 kommenttia:

 1. Mä en oo vielä ihan täysin perillä tästä terminologiasta, eli mikä on shatter-lakka? :P

  VastaaPoista
 2. Yonna: Shatter -lakka on sellainen mikä "halkeaa" kuivuessaan, tunnetaan myös crackle ja graffiti -lakka nimillä :)

  VastaaPoista
 3. Hmm. Kaikki muut kyllä miellyttää silmää paitsi tuo Fly, joka vaikuttaa melko tylsältä. Onneksi en pahemmin osta OPIa, muuten kävisi lompakolle tämäkin kokoelma :D

  VastaaPoista
 4. Ine: Odotin, että Fly olisi ollut kirkkaampi luonnossa, mutta harmikseni ei ollutkaan. Onneksi olen turkoosin ystävä niin tuskinpa tämäkään käyttämättä jää :)

  VastaaPoista

Hate it or love it, just say it!

Kaikki kommentit julkaistaan (paitsi mainostukset),
kommenttienvalvonta päällä vain siksi, että huomaan kun uusia kommentteja on tullut :)