5.1.2012

Plugged In Plum Devotion

Tänään oli tiedossa kaikkea mukavaa kuten pyykinpesua, siivoamista, tiskaamista ja puhelimen päivittämistä. Puhelimen ladatessa itseensä uutta tietoa, päätin minä hoitaa kynsien lakkaamisen. Halusin kynsille jotain violettia ja mielellään sellaista lakkaa mitä en ole pitkään aikaan käyttänyt. Hetken aikaa kerkesin violeteissä (luumuisissa sellaisissa) hengailla, kunnes päätin, että kynnet ovat liian tylsät ja leimailin niihin koukeroita :)

Photobucket

Photobucket
OPI - Plugged In Plum & China Glaze - Devotion

Pohjalle pääsi OPI Plugged In Plum, koukerokuviot löytyvät Bundle Monsterin BM02 laatalta ja leimauksissa käytetty China Glaze Devotion -lakkaa.

Yh, siivousoperaatio pitäisi seuraavaksi suunnata vaatehuoneeseen, jonka jälkeen kuvata huutikseen/tänne myyntiin menevät vaatteet/kynsilakat...Onko pakko jos ei millään jaksa?

5 kommenttia:

 1. Ihanat kynnet ja kaunis tuo violetti! (:

  VastaaPoista
 2. Oo tuleeko tänne myyntiin lakkoja? Jee! :D

  VastaaPoista
 3. Marie: Kiitos :) Tuo violetin sävy kyllä miellyttää omaakin silmää todella paljon, ihmettelen miksen ole sitä useammin käyttänyt :)

  Jane: Juu kyllä tulee, kunhan vaan jaksan kuvailla niitä. Ilmoittelen kyllä sitten siitä blogin puolella, varmaankin ensi viikolla :)

  Rose: Kiitos :)

  VastaaPoista

Hate it or love it, just say it!

Kaikki kommentit julkaistaan (paitsi mainostukset),
kommenttienvalvonta päällä vain siksi, että huomaan kun uusia kommentteja on tullut :)