9.2.2012

Petrol Blast

Jos kirjoittaisin muotiblogia, voisin hehkuttaa uusia ihania kenkiä ja vaatteitani. Jos kirjoittaisin sisustusblogia, kuvailisin blogiin uusia sisustusjuttuja. Mutta koska blogi käsittelee kynsiä/kaunetta/kosmetiikka yms., ei sanottavaa ole juuri ollut. Kynnet ja kynsinauhat on vieläkin ihan järkyttävässä kunnossa ja hoitokeinon etsintä on meneillään.

Tänään meinasin tehdä teippimanin, mutta laiskuus vei voiton ja koristelin kynnet nail art -lakalla. Kynnet ovat Nailsiden kynsistä inspiroituneet ja muistelisinpa jopa nähneen kyseisessä blogissa kynnet vastaavanlaisella väreillä :)


Photobucket
Ilman päällyslakkaa / no topcoat
Photobucket
Päällyslakan kanssa / with topcoat

Pohjalla Gina Tricot Beautyn Petrol (♥) ja kärjet tehty Orly Instant Artist lakalla. Kuvissa värit on vituralleen, Petrol on luonnos vihreämpi.

----

piukup Kaikki KYNNELLE kykenevät -blogista ja Elisa Miten niin liikaa? -blogista antoivat minulle tunnustuksen, kiitokset neideille siitä :)

Tehtävänä on:
1. Kiittää tunnustuksen antajaa linkittämällä hänen blogi postaukseesi.
2. Kirjoittaa 7 faktaa itsestäsi.
3. Lahjoittaa tämä tunnustus 15 blogille/bloggaajalle.

Tässäpä 7 random faktaa meikäläisestä:

1. Olen hyvin kärsimätön, jonottaminen ja odottaminen saavat hermoni hyvin kireälle
2. Olin ennen hyvin nirso syömäri, mutta viime aikoina olen maistellut (urheasti) uusia juttuja, kuten etanoita, hevosta ym. 
3. En ymmärrä ihmisiä, joille huuto.netissä myymisessä on kyse hengestä ja elämästä (omg, postitus viivästyi päivällä ja palautteessa sanotaan myyjälle, että saunan takana on vielä tilaa...)
4. En omista ajokorttia enkä varmaan koskaan tule hankkimaankaan.
5. Kaikenlaiset hömppäohjelmat (Hills, Povipommin päiväkirja, JS, TOWIE yms.) ovat lähellä sydäntäni. Niiden parissa saa aivot nollattua ihan kunnolla.
6. Se uusi Taffel -mainos (hölläilläääääään...) on ehkäpä maailmankaikkeuden kauhein mainos.
7. Nyt rupean lueskelemaan Stockan Exclusive lehteä, moido!

Tämä tunnustus on pyörinyt jo vähän joka blogissa eli en (taaskaan) jaa sitä henkilökohtaisesti kenelläkään :/ Haastan kaikki blogilliset kertomaan 7 faktaa itsestään ja blogittomat kertoilkaa niitä vaikkapa kommenttiboksin puolella :)


2 kommenttia:

 1. tuossa 7 random faktassa oli monta sellaista kohtaa jotka sopivat minunkin kohdalleni :D esim kohdat 1, 5 ja 6 sopivat minunkin kohdalleni huhhuh. Ja pakko vaan kommentoida tota Taffel-mainosta - se on niin ärsyttävän ärsyttävä! Aina kun se tulee telkkarist (eli melkein kokoajan.....) nii mua alkaa ärsyttää. Se on niin tyhmä ja rasittava ja ja ja...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pelottavaa :D
   Mulla sattuu korviin aina kun se mainos tulee ja asiaa tosiaan pahentaa se, että se tulee jokaisella mainoskatkolla, aaarghhh!!!

   Poista

Hate it or love it, just say it!

Kaikki kommentit julkaistaan (paitsi mainostukset),
kommenttienvalvonta päällä vain siksi, että huomaan kun uusia kommentteja on tullut :)