2.2.2012

Twinkling Snowflakes on Pink Friday

Aaaargh, jo sais riittää tuo arktinen tila ulkona! Kiitos tuon ihanan pakkasen, ovat huuleni rohtuneet, kynnet lohkeilleet, kädet kuivuneet ja sormien nivelet auenneet verille.

Pakkasesta suivaantuneena halusin kynsille hempeää pinkkiä ja jotain tyttömäistä. Rusetit ym. koristeet eivät tänään houkuttaneet yhtään, joten oli pakko luovuttaa ja leimailla kynsille jotain talveen liittyvää, hmph.

PhotobucketPhotobucketKerrankin lakkaukset joista tykkäsin itse todella paljon :) (sisäinen perfektionistini tosin itkee kynsien valleilua...)
Pohjalla OPI Pink Friday (no jee, ei mulla muita vaaleenpunasia lakkoja olekaan...), leimaukset Konad laatalta M59, leimauslakkana Konad White ja päällä kerros E.l.f. Twinkle.


Jos teillä muilla on ollut yhtä huono päivä kuin minulla, pakkanen ottaa aivoon ja haluatte hemmotella itseänne shoppailun merkeissä, niin BeautyBayllä ois taas ilmaiset post

6 kommenttia:

 1. Ihanat kynnet! Jaoin sinulle muutes tunnustusta blogissani http://kynnellekykenevat.blogspot.com :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :) Vastailen tunnustukseen heti seuraavassa postauksessa :)

   Poista
 2. Ja saat heti perään toisen tunnustuksen mun blogista :D

  VastaaPoista
 3. Jäinpäs koukkuun sivuillesi ja nyt seurailen blogilistalla!:) Jos kiinnostaa niin tsekkaile munkin blogia ja siellähän onkin kilpailu menossa;)

  ..nyt jatkan kynsien ihastelua...

  VastaaPoista

Hate it or love it, just say it!

Kaikki kommentit julkaistaan (paitsi mainostukset),
kommenttienvalvonta päällä vain siksi, että huomaan kun uusia kommentteja on tullut :)