16.3.2012

Daily Make-Up

Olen meikkaajana hyvin tylsä, varsinkin päivämeikin suhteen. Tylsyyden lisäksi minua vaivaa laiskuus; aamuisin nyt vaan kivempaa nukkua hieman pidempään kuin käyttää aika meikkiin. Aamuinen pikameikkini vie maksimissaan 5 minuuttia ja se saa riittää. Baarireissuilla peilin edessä sitten vierähtääkin hetki jos toinenkin :) Ja loppupeleissä en oikeastaan osaa meikata, kaverit kyllä tykkää kun teen niille hippameikit (tai sitten se vaan johtuu niistä drinksuista jotka on juotu ennen meikkaamista), mutta sisäinen perfektionistini on harvoin tyytyväinen lopputulokseen. Onneksi on olemassa kasa bloggareita ja Youtube-guruja joilta saa vinkkejä ja inspiraatiota. Missä sitä oltaisiin ilman Internetiä ja Youtubea?

PhotobucketPohjan tekemisen aloitan peittämällä mustat silmänaluset ja mahdolliset näpyt. Peiteainetta töpöttelen myös nenänpieliin jotka tuppaavat punoittamaan. Peiteaineena käytän MAC Studio Sculpt -ainetta sävyssä NC15. Kiireisinä aamuina tämä vaihe jää välistä.

Peiteaineen jälkeen vuorossa on meikkivoide, jota levitän kasvoille tilanteen mukaan sormilla tai sienellä (MACin skunkki ostolistan kärjessä!). Meikkivoiteena toimii Lancome Teint Miracle sävyssä 010.

Jos haluan mattaisemman lopputuloksen tuputtelen isolla siveltimellä meikkivoiteen päälle MAC Mineralize Skinfinish Natural (Light Medium) puuteria vain aavistuksen.

Kaiken kruunaa poskina, tällä hetkellä tehokäytössä on neonpinkki (kuva ei ole lähelläkään luonnollista sävyä) Smashbox puna sävyssä Radiance. Mun mielestä iho näyttää paljon fressimmältä kun käyttää kirkkaansävyisiä/voimakas pigmenttisiä poskipunia :) Olen hiplannut Sokoksella MUS:en punaista poskipunaa, mutta en ole varma sopiiko ko sävy minulle, saa nähdä lähteekö puna tänään mukaan kaupungilta ;)


PhotobucketPohjan teon jälkeen vuorossa ovat silmät. Päivämeikissä levitän ensimmäisenä silmäluomille punaisuutta neutralisoivaa ainetta (Benefit Lemon aid). Samalla tuotteella saa hyvin peittoon myös muut punoittavat kohdat (vaikkapa ne nenänpielet) kasvoilla.

Seuraavaksi rajaan yläluomen mustalla geelimäisellä rajausvärillä (MAC Fluidline sävyssä Blacktrack). Geelimäisen tuotteen kanssa tykkään tehdä rajauksen napakalla isohkolla siveltimellä, tottelee kättäni paremmin kuin pitkävartinen ja ohut rajaussivellin. Samaisella siveltimellä teen myös rajaukset joihin käytän luomiväriä.

Ripset on aina pakko taivuttaa, ripsentaivuttimeni ovat Shu Uemuran (unohdin kuvata :/) ja ovat parhaat mitä olen testannut: ainoat jotka ovat saaneet ripseni taipumaan. Chanelin sivuilta huomasin, että Chanelillakin on myynnissä rajoitettu erä ripsentaivuttimia, mutta tuskinpa niitä Suomesta saa (jos bongaatte, let me know asap!). Pihistely kohtauksen uhrina ostin Lorealin Volume Million Lashes - ripsivärin ja tuote yllätti positiivisesti. Kaipaisin enemmän pituutta, mutta tämä tuote ei sitä taidakaan edes luvata.

Silmämeikin "kruunaa" MSCHIC Skunkmiracle, jota levitän pienellä siveltimellä silmän sisänurkkaan ja sormella kulmaluulle (hyvin häivytettynä of course).


PhotobucketHuulille sipaisen huulikiiltoa ja päivän mittaan huulirasvaa. Tällä hetkellä huulikiiltojen suosikkivärini on oranssi/koralli (kuvissa värit päin prinkkalaa) ja ykköskiillot ovat Guerlain Kiss Kiss sävyssä 805 ja Gina Tricot Beautyn kiilto sävyssä Hot Coral (tuoksuu persikalle, nam!). Huulirasvana laukussa pyörii MAC Tinted Lip Conditioner pinkissä Petting Pink sävyssä.

Siinäpä meikäläisen arkimeikkituotteet :)

1 kommentti:

  1. elämäni olisi ihan tylsää ilman internetiä ja varsinkin youtubea :D sieltä se kynsiharrastus+kosmetiikkaharrastus alkoikin. ja blogi myös kun aloin lukemaan paljon kynsiblogeja :) Minulla on sama ripsari ku sinulla, tuo volume million lashes, se on ihan kiva :)

    VastaaPoista

Hate it or love it, just say it!

Kaikki kommentit julkaistaan (paitsi mainostukset),
kommenttienvalvonta päällä vain siksi, että huomaan kun uusia kommentteja on tullut :)