2.3.2012

Gina Tricot kynsilakat part 2

Heti alkuun täytyy (taas) todeta, että en todellakaan ole mikään swatch kuvien/lakkausten mestari, en edes lähelläkään. Aina on liian kiire ja lakat on rutussa/raidoilla. Mutta eikös swatchien pääasia ole näyttää lakan sävy? Anyway, tässäpä swatchit eilen ostamistani Ginan lakoista. Laadussa ei taaskaan ole valittamista, en voi kuin suositella :)


Photobucket
Gina Tricot Beauty - Have a bite (two coats)
Have a bite oli kynsillä paaaljon kivempi kuin pullossa. Utuisa omenanvihreä, näin kuvailisin sävyä :) Kuvissa kynsillä lakkaa on kaksi kerrosta, paksuhkolla yhdellä kerroksellakin olisi saanut peittävän lopputuloksen.

Photobucket
Gina Tricot Beauty - Grape Royal (two coats)
Tämän lakan kohdalla kamera söi värit oikein tehokkaasti. Luonnossa lakka on violetimpi, sanoisin että pinkimpi versio OPIn Purple With a Purpose lakasta. Kuvissa kaksi kerrosta lakkaa, olisi voinut laittaa vielä kolmannenkin, oli yllättävän läpikuultava.

Photobucket
Gina Tricot Beauty - Marine (two coats)
Marine oli myös suuri yllätys; paljon kauniimpi kynsillä kuin pullossa. Luonnossa lakka on ehkä asteen verran tummempi kuin kuvissa. Peittävän lopputuloksen olisi jo saanut yhdellä kerroksella, mutta koska lakka oli jäämässä pidemmäksi aikaa kynsille laitoin kaksi :)


Loppuun täytyy vielä kysäistä kannattaako näitä swatch -kuvia jatkaa? Itse ainakin tykkään katsoa swatchkuvia joissa kynnet on lakattu kauniista. Tai no oikeastaan tärkeintä on hyvät kuvat lakasta :)


Siispä kannattaa swatchit tehdä hutiloiden vai jättää kokonaan tekemättä?

Sanoitte mitä sanoitte, huomenna on tulossa lisää swatcheja :D

1 kommentti:

  1. Musta näitä on ainakin mukava kattoo, joten antaa tulla vaan :D

    VastaaPoista

Hate it or love it, just say it!

Kaikki kommentit julkaistaan (paitsi mainostukset),
kommenttienvalvonta päällä vain siksi, että huomaan kun uusia kommentteja on tullut :)