24.3.2012

Gosh swatches

Tässä postauksessa taas luvassa laiskan naisen (ei jaksa säätää kameraa joka kuvaa varten erikseen, ei jaksa avata toista konetta jotta voisi photoshoppaila kuvia jne.) swatch -kuvia. Tällä kertaa esittelyssä 3+1 päiviltä ostamani Goshin luomiväritriot sekä kynsilakat. Omalla koneellani sävyt on 99% lähellä oikeita, mutta esim. puhelimella katsottuna värit on niin kaukana todellisesta kuin vain voi...Voi tätä tekniikan ihmeellistä maailmaa :)


Photobucket
GOSH Trio eye shadow TR23 Pink Sunset (no primer under)
Ensimmäisenä Pink Sunset. Minulla on aiemmin tainnut olla muutamia Goshin luomiväri ja ne eivät ole hurmanneet pigmentillään. Odotin tässä paletissa olevan oranssin olevan todella kirkas, mutta väriä tuli aika huonosti. Kuvissa luomivärit on swatchatta ilman pohjustus/peiteainetta, joka jo sinäänsä vaikuttaa kirkkauteen. Paletista pinkki nousu suosikiksi, siinä oli paras pigmentti ja sävy on todella kiva.


Photobucket
GOSH Trio eye shadow TR21Crystal Waters (no primer)
Turkoosin ja vihreän sävyinen Crystal Waters yllätti positiivisesti. Ostin paletin lähinnä turkoosien vuoksi (ylläri!) ja niissä olikin todella hyvin pigmenttiä. Vaaleanturkoosi(sininen?) on ihana ja tummempi turkoosi on huomattavasti näyttävämpi iholla kuin paletissa, tykkään!


Photobucket
GOSH Trio eye shadow TR24 Spring Passion (no primer)
Spring Passion oli puolestaan pettymys. Ihan ensiksi, kuka kumma tekee kevätpaletin tunkkaisilla sävyillä? Tässä paletissa kiinnosti tuo vaaleanvihertävä sävy, täytyy todeta, että sävy menee vain "ihan kiva" luokkaan. Tätä palettia kuvaa yksi sana; tylsä. Tosin pigmenttiä tämän paletin sävyissä on enemmän kuin muissa ostamissani.


Photobucket
GOSH Limited Edition nail polish Groovy Grey & Lavender Love
Kynsilakoista Groovy Grey on kuvassa samanvärinen kuin luonnossa, mutta Lavender Love puolestaan on todella kaukana. Noh, kaikki varmasti tietää millainen väri laventeli on ja tämä ei ole lähelläkään sitä. Lakka on siis violetimpi luonnossa kuin kuvissa.

2 kommenttia:

 1. Jei, kiitti swatcheista! Yritän nyt vakuutella itselleni, ettei Sunsetin sävyt ole mua varten :) Tuo vaaleanturkoosi hohtaa ihanasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oleppa hyvä :)
   Ei taida Sunsetin värit olla muakaan varten, ainoastaan tuo vaaleanpunainen miellyttää :/

   Poista

Hate it or love it, just say it!

Kaikki kommentit julkaistaan (paitsi mainostukset),
kommenttienvalvonta päällä vain siksi, että huomaan kun uusia kommentteja on tullut :)