1.3.2012

Spring Green

Tervis taas pitkästä aikaa! Tämä tyttö nappasi itselleen melkein viikon mittaisen kevätflunssan/kuumeen, mutta nyt alkaa elämä taas näyttä valoisemmalta :)

Kevät on vallannut rintani (heh heh) ja sen huomaa myös värimieltymyksissä; kynsille oli pakko saada jotain keväistä, tällä kertaa vaaleanvihreää.


Photobucket
OPI - Gargantuan Green Grape (three coats)
OPI Gargantuan Green Grape on juuri täydellinen pastellisen vihreä sävy. Lakka tosin on todella läpikuultavaa ja kerroksia tarvitsee monta. Kuvissa kynsillä on kolme kerrosta ja vieläkin näkyy läpi.


Koska tänään on maaliskuun ensimmäinen päivä, sain myös pitkästä aikaa ostaa kynsilakkoja :) Stockalla olisi ollut OPIa alessa, mutta en jaksanut suunnata sinne saakka. Diorin Water Lily oli ostoslistan kärjessä kauan, mutta livenä lakka ei ollutkaan niin kiva, liian vihreä :D
Niimpä suuntasin Gina Tricotiin hakemaan lakkoja (ei kerrota kellekään että ostin muutaman kassillisen vaatteita samalla, hysh!). Tällä kertaa 3 lakkaa 9,95 eurolla -tarjouksesta tarttui mukaan:


Photobucket
Gina Tricot Beaty - Marina, Have a bite & Grape Royal
Ihana kirkkaansininen Marina, omenanvihreä Have a bite (ihana nimi!) sekä metallinen violetti Grape Royal. Odottelen jo innolla muiden Gina Tricot Beauty tuotteiden saapumista kauppoihin, meillä oli myynnissä vain lakkoja, huulikiiltoja ja body buttereita (löytyi muun muassa mansikkashamppanja, harmi ettei ollut testeriä).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hate it or love it, just say it!

Kaikki kommentit julkaistaan (paitsi mainostukset),
kommenttienvalvonta päällä vain siksi, että huomaan kun uusia kommentteja on tullut :)