5.3.2012

Sticks & Glosses for lips

Viime syksynä (?) Rimmel julkaisi Kate Mossin kanssa yhteistyönä tehdyn huulipunamalliston. Ihastuin kokoelmaan promokuvien perusteella ja halusin ehdottomasti hankkia kokoelmasta kolme huulipunaa. Jostain kumman syystä punat kuitenkin jäivät ostamatta vaikka niitä useita kertoja kävin kaupassa ihastelemassa.

Tänään pyörähdin Anttilan kosmetiikkaosastolla ostamassa muutamia tarpeellisia juttuja ja samalla kävin läpi aletuotteita. Tuotteiden joukossa oli myös Kate Mossin huulipunia, yay!
Ensiksi täytyy vähän kritisoida merkkejä/kauppoja, jotka myyvät tuotteita ilman muovia. Minua ainakin henk.koht. ällöttää ostaa meikkejä, joissa ei ole muovia (yääk, ties kuka sitä on räveltänyt ja testannut, hrrr...) ja usein sellaiset jäävätkin ostamatta. Tällä kertaa oli kuitenkin pakko sortua ja ostaa muovittomia huulipunia, olivat niin edullisia. Kävin kaikki huolella läpi ja etsin ne jotka näyttivät testaamattomilta. Tosin heti kotiin päästyä hinkkasin niitä paperilla ja varmaan vielä joudun vuolemaan kerroksen pois ennen kuin uskallan käyttää :D

Ostoslistallani keikkuivat Kate Moss -mallistosta kolme sävyä; todella tumma violetti, kirkkaanpunainen sekä kirkas fuksia. Yhden niistä onnistuin onneksi saamaan ja nappasin mukaan myös toisen tylsähkön sävyn kyseisestä sarjasta;


Photobucket
Photobucket
Rimmel Lasting finish by Kate Moss - 02 (top) and 05 (bottom)

Fuksian punan onnistuin saamaan, en tosin tiedä onko tämä sama kuin promokuvissa kuolaamani, promokuvissa kun puna on huomattavasti kirkkaampi kuin luonnossa. Anyway, sävy on 02 (saanko taas valittaa kuinka paljon inhoan nimettömiä sävyjä?).
Bonuksena nappasin mukaan myös sävyn 05, joka on aika perusvarma hiirulaispäivän puna :)

Punissa on mielestäni kumma tuoksu; tuoksuu vahvasti huulipunalle, mutta oma nenäni poimuu mukaan myös hieman kirkkaista tuoksua, mikä ei tietenkään ole lainkaan huonompi homma :)

Punien alkuperäinen hinta oli 7,90 euroa, mutta nyt punat maksoivat vain 2 euroa kappale.


Alekorista löytyi myös huulikiiltoja ja suurena kiiltojen ystävänä oli pakko napata muutama mukaan :)

Photobucket


Hempeä (aka teini) vaaleanpunainen Lumene Wild Rose Lip Gloss sävyssä 10. Alkuperäinen hinta oli 9,90 euroa (en olisi maksanut niin paljoa), alehinta 3 euroa.

Syksyllä suosin paljon viininpunaisia ja marjaisia huulikiiltoja, siksipä tämä Max Factor Max Effect Gloss Cube houkutteli ostamaan. Sävy on 10 Sweet Cassis. Hintaa kiillolla oli 3 euroa (9,20).
Kiilto näyttää putkilossa hieman kuivahtaneelta ja putkiloa saikin aikansa heilutella ja applikaattoria pumpata kiillossa ennen kuin kiilto levittyi tasaisesti.

Nyt tämä tyttö suuntaa nettikauppoihin kynsilakkaostoksille, mutta siitä lisää sitten kun paketit saapuvat...Ihanaa ja aurinkoista maanantain jatkoa ^_^

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hate it or love it, just say it!

Kaikki kommentit julkaistaan (paitsi mainostukset),
kommenttienvalvonta päällä vain siksi, että huomaan kun uusia kommentteja on tullut :)