10.3.2012

Top 10 Polishes

Koska kukaan ei haastanut tähän hommaan, haastan itse itseni :) Rakastan tehdä listoja, joten oli aivan pakko päästä listaamaan Top 10 kynsilakat. Järjestys on tämän hetkinen (tai oikeastaan nämä oli Top 10 perjantaina päivällä, nyt mieli on jo muuttunut) ja huomenna lista olisi varmaankin hyvinkin erilainen.

Haasteen säännöt:
1. Ilmoita keneltä haasteen sait. (no minulta!)
2. Listaa kuvat Top 10 kynsilakoistasi satunnaisessa järjestyksessä. (en kyllä osaisi edes laittaa parhaus järjestykseen :D)
3. Jaa haaste eteenpäin viidelle bloggaajalle. (no tän voi tehdä vaikka ne viisi ketkä ei oo vielä tehnyt, ehehehe)


PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket
eBaystä hankittu neonpinkki Shisem lakka on vaan niin ihana. Todella silmille hyppävään pinkki ilman valkoistakin lakkaa, valkoisen lakan kanssa vielä neompi :)

Tästä lakasta olen saanut paljon kehuja ja monet kassalla ovatkin kyselleet mistä tätä saa :)China Glazen Blue Sparrow kuivuu mataksi, mutta päällyslakan kanssa lakasta tulee ihana shimmerpuklu (siis ihan hyvällä tavalla) :)
Bisquen M106 lakan ihanuutta tuskin tarvitsee selittää? Pinkki ja glitter kertoo kaiken.


Kaikille on varmaan tullut selväksi että turkoosi eri sävyineen on lempivärini. Essie Mint Candy Apple on paras vaalean minttuinen sävy jonka olen (tähän mennessä) löytänyt.


Viime viikolla kokoelmaani liittyi Wild and Mildin Orange Sun. Lakka on todella kirkas, mutta valkoisen lakan päällä lopputuloksesta ei voi  kuin sanoa vauvaviuvaa!


OPI Canbeer´t Without You on ollut THE nude/ranskislakka ostopäivästä saakka ja muistelisin, että tämä on jo kolmas (vai toinen?) pullo kyseistä lakkaa.

OPI Gargantuan Green Grape pääsee listalle ihan vaan tämän hetkisen väri/vihreä/pastelli villityksen vuoksi :)OPI Fly on toisinaan tylsä, toisinaan ihana turkoosihtava lakka. Tänään se oli ihana :)
OPI Koala Bear-Y on myöskin yksi ikuisuusrakkauslakka. Marjaisa pinkki, joka sopii ihonväriini paremmin kuin hyvin.
Nails Incin Fashion Fawn sopii hiirulaispäiviin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hate it or love it, just say it!

Kaikki kommentit julkaistaan (paitsi mainostukset),
kommenttienvalvonta päällä vain siksi, että huomaan kun uusia kommentteja on tullut :)