3.4.2012

Baby Blue & pearls

Normaaliin maanantaiseen tapaan eilen kaikki meni pieleen.
Poltin muotoiluraudalla nätin vekin otsaan hiuksia kihartaessa, yksi kynsi katkesi todella kipeästi, tuntui etten osaa enää lakata kynsiä, hajuvesipullo tippui vessanlattialle ja lempparilaukustani katkesi hihna.
Koska kaikki meni eilen päin persettä, päätin palkita itseni isolla kakkupalalla ^_^


PhotobucketPhotobucketPohjalla kaksi kerrosta Gina Tricot Sky Blueta ja päällä yksi kerros Color Clubin duochrome -lakkaa (nimestä ei ole mitään hajua koska nimilappu on irronnut...) ja helmenpuolikkaat eBaystä. Ovat todella huonolaatuisia ja alareunassa on "helmat", hyvä ostos siis :D


Lauantaina kävin pyörimässä kaupungissa (tällä kertaa vaate- ja kenkäostoksilla) ja huomasin, että Anttilassa oli kaikki L´Orealin meikit -40% alennuksessa plussakortilla. No pakkohan sitä oli ostaa muutama "Tahdon joskus kokeilla" -listalla keikkuva tuote;


PhotobucketStudio Secrets primeria olen kaupassa monta kertaa testaillut kädelle ja olen pitänyt siitä todella paljon. Olen nyt kahtena päivänä käyttänyt tuotetta ja tykkään siitä todella paljon, jää varmasti pysyvästi meikkipussiin, tosin ensin haluan testata Lancomea ja Clarinsia :)

Valokynä minulla on viimeksi ollut joskus vuonna nakki ja kives, joten halusin testata Lorkun uutta Lumi Magique -valo/korostuskynää. Meinasin jättää hyllyyn ja mietintään, mutta huomasin, että light sävyä oli jäljellä enää yksi kappale, joten nappasin sen samantien matkaan :)
Tätä olen käyttänyt kolmen päivän ajan enkä keksi mitään pahaa sanottavaa :)

2 kommenttia:

  1. oih, sinulla tosiaan taisi maanantaipäivä mennä vähän plörinäks :< ihana tuo vaaleansininen lakka :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan perusmaanantai, silloin ei esim. pysy tavarat käsissä :D

      Poista

Hate it or love it, just say it!

Kaikki kommentit julkaistaan (paitsi mainostukset),
kommenttienvalvonta päällä vain siksi, että huomaan kun uusia kommentteja on tullut :)