28.4.2012

Inspiraatiota huulikiillosta

Tämän lauantain päätin pyhittää laiskottelulle (lue:voimien keräämistä vappua varten), mutta jääkaappi huusi tyhjyyttä ja oli pakko kipaista kauppaan. Samalla ajattelin käydä pyörähtämässä muutamassa sisustus- ja vaateliikkeessä (keskustassa asumisen huono puoli...) ja aamupalan jälkeen rupesin meikkailemaan. Huulikiilto valitessa törmäsin H&M:ltä ostamaani huulikiiltoon ja halusin sitä pitkästä aikaa huulille. Pyörittelin putkiloa kädessä levittämisen jälkeen ja hoksasin, että tämän kiillon korkissa on aika mukava kuvio. Arvaatte varmaan mihin se johti? No tietysti sama kuvio piti saada kynsille :)


PhotobucketPhotobucketKynsistä tuli kivat, vaikka keskisormen ylin pallura piti tehdä uudelleen. Käsien tärinä myös aiheutti pieniä tähtäämisvaikeuksia mustan lakan kanssa :) Harmi etten löytänyt  huulikiillon pohjan väristä lakkaa vaan piti tyytyä harmaaseen taittavaan lakkaan.
Pohjalla yksi kerros GOSH Groovy Grey lakkaa. Pinkit pilkut tehty Gina Tricot Pink Azalea -lakalla ja mustat pilkut OPI Black Onyx -lakalla.

Huh, pikkuhiljaa pitäisi ruveta miettimään vappukynsiä. Neonpinkki glitterillä aina turvallinen valinta, jos ei muuta jaksa taiteilla :)

2 kommenttia:

  1. Hauskat! Mulla oli kanssa visio kaksivärisistä palloista, mutta joudun odottamaan vielä dotting tool -settejä, jotta se on mahdollista. :) Kivat ja kesäiset koristelut!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin on muutama visio mielessä, esim. jossain ulkomaisessa blogissa näkemäni musta-valkoiset on pakko jossain vaiheessa toteuttaa :)

      Poista

Hate it or love it, just say it!

Kaikki kommentit julkaistaan (paitsi mainostukset),
kommenttienvalvonta päällä vain siksi, että huomaan kun uusia kommentteja on tullut :)