17.4.2012

Riikka ja seitsemän magneettilakkaa

Uuden tulemisen tehneet magneettilakat veivät sydämeni kun näin China Glazen promokuvat. Heti myyntiin tulon jälkeen CG:n lakkojen hinnat olivat todella suolaiset ja lisäksi magneetti piti ostaa erikseen. Päätin etten tuhlaa rahojani China Glazeen, koska magneettilakat jaksaa kiinnostaa ehkä viikon, ja suuntasin eBayn ihmeelliseen maailmaan. Noh sieltähän löytyi magneettilakkoja vaikka muille jakaa, ostin seitsemän ja hintaa kaikille tuli vähän alle 10 euroa. Ostin oikeaan aikaan, nyt kyseinen myyjä on näköjään lisännyt postikulut tuotteisiin.


PhotobucketAika synkkiä sävyjä tähän vuodenaikaan, onneksi löytyi edes pinkkiä. Jokaisen lakan mukana tuli tosiaan oma magneetti, jossa on viivakuvio. Nyt mulla on siis 6 ylimääräistä magneettia :D


PhotobucketVihreä ja sininen pääsevät ihan kiva sarjaan, mutta tuo keskimmäinen saa minulta ison sydämen :) Aivan ihana sävy, tulee varmasti käytetty ilman magneettikuviotakin.


PhotobucketPinkki toimii, violetinpinkki on aivan ihana, violettiin taittava harmaa on blääh ja harmaa on sarjassa ihan kiva. Harmaan odotin kuvien perusteella olevan todella vaalea, mutta olikin luonnossa tummahko.


EDIT: Pentele, unohdin laittaa pullon takapuolelta löytyvät käyttöhjeet tänne eli tässäpä ne:

You put a oil applied in nail, and then in a coating of oil above special magnets, placed in the correct direction magnetic piece of 15 to 20 seconds, the effect after coming out with bright out.
O_o

Hooray for Google translate?

5 kommenttia:

 1. Ehh, nettikirpparilla (siis suomalaisella) näistä pyydettiin 10€/kpl. Mutta eihän se tyhmä ole joka pyytää... :D

  En ole vielä päättänyt, mikä oma suhteeni on magneettilakkoihin. En omista yhtään mutta harkitsen:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Whaaat, 10 euroo? O_o Mutta, kyllähän noilla huutokauppasivustoilla tms. pyörii juuri näitä eBaystä ostettuja juttuja ihan törkeillä hinnoilla. Noh ehkä kaikki vaan ei tajua/jaksa/uskalla/viitsi ostella eBaystä :)

   Mä tänään lakkailin kynnet yhdellä magneettilakalla ja tein kuviot, nyt on jo sellanen njääh -fiilis eli todennäköisesti mun magneettilakkailut tais olla tässä :D

   Poista
 2. Oho olipas halvat lakat.:) Noi magneettilakat kyl on sellasia et aika nopsaa niihin kyllästyy.:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi en tuhlannut rahojani esim. CG:n lakkoihin, jo yhden käyttökerran jälkeen iski kyllästyminen :D
   Tosin Shinyllä oli hienot magneettilakalla tehdyt tipit, sitä pitää vielä testata :)

   Poista
 3. Sulle on tunnustus blogissani: http://betternailday.blogspot.com/2012/04/versatile-blogger-award.html

  VastaaPoista

Hate it or love it, just say it!

Kaikki kommentit julkaistaan (paitsi mainostukset),
kommenttienvalvonta päällä vain siksi, että huomaan kun uusia kommentteja on tullut :)