17.5.2012

En vaan osaa!

Rattoisaa (vapaa)päivää kaikille! Kiitos ihanan koivukukkimiskauden nenä on ollut tukossa koko päivän, allergialääkkeet ei toimi, nenäsumute on mennyt vanhaksi enkä jaksa kävellä apteekkiin. Siksipä olen availlut nenää kotikonstein eli venäläisten keksimää hengitystekniikkaa ja nyt on nenän tukkoisuus lähes kokonaan poissa, yay!

Ihan alkuun haluan esitellä kaksi mahtavaa löytyä kosmetiikan puolelta, nämä ovat olleet käytössä ja jo hetken joten niitä voi hehkuttaa :)


Photobucket

Rexonan Biorythm dödö korvasi entisen suosikkini, Rexonan vihreäkorkkisen dödön. Vihreä oli hyvä, mutta alkoi pettää rankemmilla tunneilla, mutta biorythm kestää rankemmankin treenailun ja pitää kainalot fresseinä. Näiti piti hamstrata tällä viikolla kun Citymarketista sai 3 kappaletta 5 eurolla, eipähän tarvitse ihan hetkeen ostaa uutta :)


Photobucket

Compagnie De Provencen limentuoksuinen käsirasva on myös ihan ykkösjuttu! Ihanan raikas tuoksu, rasva imeytyy suht nopeasta ja tekee käsistä todella pehmeät. Tämä on ollut kevätkäytössä töissä, joten en tiedä miten toimii talven korppukäsillä. Bonusta pumppupullosta!
Ruusuversiossa olisi ollut kivempi pullo, mutta en siedä ruusuntuoksua muualla kuin ruusuissa.


Päivällä lakkailin myös kynnet, joista minulla oli taas hieno visio päässäni, mutta kynsille päätyi jotain ihan muuta...

PhotobucketPhotobucketÄääh, glitterviivoista tuli liian paksua ja hoksasin vasta jälkeenpäin, että viivat olisi voinut tehdä ennen strassin kiinnitystä...Noh, virheistä oppii ja sitä rataa...
Pohjalla China Glaze Riveting, strassit eBaystä ja viivat Art Clubin hopealla nail art -lakalla.


Uuumama, enää muutama tunti illan jännitysnäytelmään, äääääääääk!

1 kommentti:

  1. Moikka !
    Siulle on haaste blogissani :)
    http://huomennatoisin.blogspot.com/2012/05/kysymyshaaste-x3.html

    VastaaPoista

Hate it or love it, just say it!

Kaikki kommentit julkaistaan (paitsi mainostukset),
kommenttienvalvonta päällä vain siksi, että huomaan kun uusia kommentteja on tullut :)