28.6.2012

Aleostoksia

Tänä vuonna Sokoksen verkkokaupan alennusmyynnit jättivät minut kylmäksi. Aiempina alennuskerroilla olen hamstrannut isoja shampoopulloja sekä Freemanin tuotteita.
Tällä kertaa shampoot olivat turhan kalliita ja Freemania ei ollut saatavilla. Verkkokaupasta tarttui tällä kertaa mukaan palkkareita, proteiinipatukoita sekä kaksi huulipunaa.

Photobucket

We Care Icon Magnetic Lips huulipunat maksoivat 3 euroa kappale.
Vasemmalla on meikkivoidehuulet antava Natural Beige (don´t worry, en aio tehdä meikkivoidehuulia)
Oikealla Natural Coral, joka oli taas niin kaukana kuvitelmista, että saattaa jäädä käyttämättä.


Postipakettien joukossa oli myös muutama Heman alepaketti ja toisesta paljastui kynsilakkoja. H&M:n lakoissa on mielestäni hyvä hinta-laatusuhde (tosin osassa pulloista on erittäin huono iso korkki) ja suurin osa lakoista oli alessa (1,95 euroa), siksipä nappasin pakettiin kaikki jotka vähänkään viehättivät.

PhotobucketVasemmalla todella tummapetroolinen Moody Model ja oikealla punertavanoranssi (ei luonnossa noin kirkas kuin kuvassa) Chica Boom Boom


PhotobucketArmyvihreää Hunt Me Down -lakkaa olen ihastellut pitkään ja kun kerta nyt oli alessa, sain vihdoin tehtyä ostopäätöksen.
Keskellä harmaa Miss Stoneherat ja oikealla utuinen pinkki Get a Rose 4 Me.


Huomenna vois vaikka pitkästä aikaa esitellä kynsiä tai sitten vaan voisin suosiolla muuttaa blogin nimeksi Riikan kosmetiikkaostokset :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hate it or love it, just say it!

Kaikki kommentit julkaistaan (paitsi mainostukset),
kommenttienvalvonta päällä vain siksi, että huomaan kun uusia kommentteja on tullut :)