16.6.2012

Gina Tricot Trio

Kuten varmaan kaikki blogini lukijat ovat huomanneet, Gina Tricotin kynsilakat ovat kovassa suosiossa tällä tontilla. Lakkoja on tietysti aina pakko ostaa kolme kerralla, sillä alitajunta vaan ei anna periksi maksaa 8 euroa kahdesta lakasta jos kympillä saa kolme. Tällä kertaa nappasin mukaan yhden kauan himoitsemani lakan (jota vihdoin oli saatavilla), yhden ihan kiva sarjan lakan sekä yhden, joka kaupan valaistuksessa oli paljon kivempi kuin kodin valaistuksessa.

PhotobucketVasemmassa reunassa In Love, joka oli kaupassa kauniin korallinen ja ehkä jopa oranssi, mutta kotona lakka muutti väriään oranssipunaiseksi. Ihan kiva kuitenkin, sillä tämän sävyistä lakkaa ei kokoelmastani vielä löydykään.
Keskellä se mitä meni hakemaan, eli Have a mint. Ihana vaaleaminttu, joka matchaa täydellisesti Ginasta ostamaani kirjekuorilaukkuun :)
Oikeassa reunassa Azure blue, joka ei ole ihana muttei rumakaan eli laimeasta todettuna ihan kiva.


PhotobucketKuten aina, lakat levittyivät hyvin. Testasin lakkoja myös kynsille ja kaikki vaativat kaksi kerrosta täydelliseen peittävyyteen. Have a mintin siveltimen kanssa pitää tehdä hieman taikoja, sillä siveltimen karvat olivat kiertyneet toistensa ympärille ja lakkaa oli suht hankala levittää.

4 kommenttia:

 1. Mä sain mielestäni kivat varpaankynnet Azure Bluella ja H&M Confetilla eli moniväristä glitteriä päälle niit tulee kivat:) Ihana tuo mintunvärinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ääk, tän postauksen piti ilmestyä vasta lauantaina, hyvin onnistuu tuon ajastimen käyttö :)

   Mutta anyways, Azure vois kyllä olla kiva jonkun monivärisen glitterin kanssa, varsinkin jos sieltä löytyy sinistäkin. Hmm, mulla ei sellasta taida olla, eli sellainen on pakko hankkia, eikös vaan? ;)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Eikös? :)
   Ostin tänään taas kolme uutta, mutta siitä lisää sitten omassa postauksessaan ;)

   Poista

Hate it or love it, just say it!

Kaikki kommentit julkaistaan (paitsi mainostukset),
kommenttienvalvonta päällä vain siksi, että huomaan kun uusia kommentteja on tullut :)