17.6.2012

I Scream Ice Cream!

Minä satun olemaan aikamoinen herkkuperse ja varsinkin kesällä jäätelö on suurta herkkua. Puikkujäätelöistä ihan ykkönen on Pirkan Choco Granden manteliversio. Ennen ykköspaikkaa piti Minttupuffet, mutta nykyään se keksi (?) on "kova" eikä maistu enää yhtä hyvälle.
Pakettijäätelöiden sarjassa Ben & Jerry´s ja Häagen-Dasz ovat ylitse muiden ja ihan tavallisista pakettijäätelöistä minttu, minttusuklaa tai trio (vaan se valion versio) on ykkösiä.
Paras jäätelö mitä olen koskaan syönyt on ilmeisesti kadonnut markkinoilta; Mövenpickin rommin makuinen suklaajäätelö, jossa oli suklaanpaloja. Kyseistä makua sai ainakin jäätelökioskeilta ja muistelisin, että sitä löytyi myös pienessä kotipakkauksessakin.
Inhokkeja on tasan kaksi; tiikeri ja salmiakki/lakritsijäätelöt, yök!


Jäätelörakkaus päätyi tänään myös kynsille ja valitsin sävyt triojäätelöstä:

PhotobucketPhotobucketMansikkajäätelöä mukailee OPI Pink Friday, suklaata Essie Hot Coco (heh) ja vaniljajäätelöä Wild And Crazyn Montana.


Ensi viikolla on luultavasti luvassa kynsilakkakirppis, jos vaan yksi paketti saapuu jo ensi viikolla. Siellä nimittäin on tulossa yksi lakka, jota en välttämättä haluakaan itse pitää :)

Nyt tää lähtis metsästämään eBaystä OPI Spotted -lakkaa, harmi vaan että lähes kaikilla myyjillä lakka maksaa about 40 euroa. Tekispä joku muu merkki äkkiä oman versionsa ;)

3 kommenttia:

Hate it or love it, just say it!

Kaikki kommentit julkaistaan (paitsi mainostukset),
kommenttienvalvonta päällä vain siksi, että huomaan kun uusia kommentteja on tullut :)