27.6.2012

Kesän ja syksyn sävyjä

Heipä hei! Mulla ois taas muutama uusi kynsilakka esiteltävänä. Photobucketissa tehdään huoltotöitä, joten pakko ladata kuvat Bloggeriin, pahoittelut siis shaibasta kuvanlaadusta.


Kuten jo aiemmin arvelinkin, OPIn Vintage Minnie kokoelmasta oli saatava vielä I´m All Ears.
Ostoslistalla on myös pitkään keikkunut Color Club Edie, joka tosin luonnossa oli pettymys. Tässäkin kuvassa lakka on juuri sen värinen kuin kuvittelin sen olevan (myös muiden swatchien perusteella), mutta luonnossa lakka onkin aika lailla pelkästään vihreä.


China Glazen Passion ja Adore pääsevät lähinnä leimauskäyttöön. Adoren kuvittelin olevan turkoosimpi ja kirkkaampi, mutta sävy onkin aika tunkkainen.


Joo-o, nämä kaksi on China Glazen Summer NEONs kokoelmasta, mutta blogger söi kuvasta värit.
Tästä kokoelmasta halusin aluksi kaikki lakat, mutta ensimmäiseen tilaukseen nappasin vain Hang-Ten Toes ja Flirty Tankini -lakat. Kovasti kyllä tuntuu siltä, että kokoelmasta luokseni päätyy vielä Beach Cruiser, Love´s a Beach, Pink Plumeria, Surfin For Boys ja Under The Boardwalk (ai miten niin pinkki ja sen sukulaissävyt on pop :D)
Chinan On Safari syys(hrrr...)kokoelma jätti minut promikuvien perusteella kylmäksi ja olin aivan varma etten osta kokoelmasta yhtäkään lakkaa. Noh, sitten ilmestyi swatchit ja kappas, kappas, muutama lakka päätyi himotuslistalle.
Vasemman reunan Exotic Counters on luonnossa paljon tunkkaisempi ja en oikein tiedä pidänkö tästä. Yleensä olen petroolinsävyisten lakkojen ystävä, mutta tässä joku tökkii.
Keskellä olevan Kalahari Kiss -lakan kanssa on vähän sama ongelma. Tavallaan ihan kiva, mutta tavallaan todella ruma. Tämä pitää swatchata asap, pullossa ihoa vasten katsottuna sävy ei sovi minulle. Tämä siis saattaa päätyä kirppikselle.
Oikean reunan I´m Not Lion pääsi mukaan vain siksi, että olen harakka ja kaikki mikä kiiltää viehättää. Mutta onneksi tämä kulta/hopea/hologlitter ihanuus on kaunis :)

On Safari kokoelmasta houkuttaisi vielä harmaa Elephant Walk, punaoranssiglitterpuklu I Herd That, harmaanliila Jungle Queen sekä ihana luumunvärinen Purr-Fect Plum.


Vaikken tykännyt Art Clubin nail art lakoista, olivat glitterversiot mieleeni. 
Tällä kertaa ostoskoriin päätyi turkoosi (kuvassa paaaaaljon kauniimpi kuin luonnossa) Turqueis ja sininen Blue Glitter.


Huomenna varmaan lisää lakkaesittelyjä, jos jaksan laahustaa postiin hakemaan paketteja. 
Ai, että mun postinjakaja varmaan tykkään musta kun tällä viikolla on tullut monta maxikirjelappua ;)


Mutta mitäs tykkäilitte ostoksista ja mitä mieltä olette Chinan syyskokoelmasta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hate it or love it, just say it!

Kaikki kommentit julkaistaan (paitsi mainostukset),
kommenttienvalvonta päällä vain siksi, että huomaan kun uusia kommentteja on tullut :)