5.6.2012

Moi! Kävin ostoksilla!

Huhhei, tämä tyttö on viimeisen about kuukauden ajan paiskinut töitä lähes kellon ympäri! Torstaina on onneksi vapaapäivä (palkallinen of course) ja perjantaina alkaakin sitten koko kesän kestävä loma, kannatti siis rehkiä ja varsinkin palkkapäivänä työmäärä lämmittää :)

Blogi ja kynsienlaitto on jäänyt pahasti taka-alalle, en edes lauantaisiin valmistujaisjuhliin jaksanut laittaa kynsiä (!!). Shoppailuun kyllä on riittänyt aikaa ja energiaa :D Kynsilakkoja on taas tulossa iso kasa ja entisetkin on (edelleen) esittelemättä, mutta loman alkaessa alkaa kurinpalautus ja jos sää jatkuu sateisena, on aikaa blogillekin :)

Monen mutkan kautta itse asiaan, eli ostoksiin. Pyörähdin viime viikolla reissuni yhteydessä Lumenen outletissä ja nappasin sieltä mukaan muutaman (mukamas) halvan tuotteen.

Photobucket

• Lumene Natural Code Skin Purifier Face Wash. Tuotteella oli hintaa vain 3 euroa, joten oli pakko ottaa testiin. Nykyisenä putsarina on Cliniquen jättikokoinen putsari, joten tämä saa kulkea mukana reissuissa. Tuote myös lupaa jättää ihon mattapintaiseksi, mikä on oikein toivottava lisä näin kesäisin.
• Arctic Glow poskipuna sävyssä Kaunokki. Ostin Talvikki (?) sävyisen poskipunan jokin aika sitten ja pidin tuotteesta paljon, joten tämä oli helppo ostos. Suunnittelin käyttäväni tätä aurinkopuuterin tapaan.
• Lumene Natural Code -kynsilakka. Ensimmäinen tämän sarjan kynsilakka ja todennäköisesti viimeinen, pullo vaan on niin pieni hintaansa nähden. Mutta tämän ostin halvan hinnan ja ihanan värinsä vuoksi. Voi olla, että swatchailussa tulee pettymys ja lakka on todella läpikuultavaa.
• Wild Rose Lip Shine -kiiltopunia nappasin kaksi kappaletta. Pinkki on sävyltään 06 Tähtisumu (tämä on ollut tehokäytössä tämän viikon ajan) ja punainen 04 Kaste. Näitä olisin halunnut enemmänkin, mutta oli kauhea kiire enkä kerennyt jäädä miettimään muita sävyjä.
• Arctic Definition eye liner. Valkoinen eyeliner tuo ensimmäisenä kamalat teinivibat, mutta oli pakko saada valkoinen kajaali silmänsisänurkan rajaamista varten.


Varmaan joka toinen kosmetiikkavalmistaja on tuonut markkinoille BB-voiteen tai ainakin jonkin sen tapaisin. Minulla on pitkään ollut käytössä BaviPhatin (?) BB-voide, joka on aavistuksen liian vaalea näin kesäisin ja kaikenlisäksi tuote haisee vanhan naisen parfyymille.
Kävin testailemassa  Estee Lauderin ja Diorin BB-voiteita. Lauder ei tehnyt juuri mitään, Dior oli ihana, mutta aivan liian tumma minulle. Jätin Diorin kuitenkin harkintaan, sillä kosteusvoiteeseen sekoitettuna sävy oli oikein passeli. Mutta olen sen verran mukavuuden haluinen (lue:laiska), että haluan tuotteen jota ei tarvitse sekoitella.

Photobucket

Myyjätär esitteli minulle Lorealin uuden Nude Macique BB Cream tuotteen, josta pidin todella paljon. Halusin kesäksi tuotteen joka ei peitä, mutta antaa "terveen" hehkun kasvoille. Lorealin yli 16 euron hinta tuntui pahalta ja päätin hankkia tuotteen eBaystä. Tuotetta löytyi onneksi Buy It Now -kauppoina ja maanantaina BB voide tupsahti postilaatikosta huomattavasti halvemmalla kuin kaupasta ostettuna.

Eilen testailin tuotetta kädelle ja tänään se pääsi tositoimiin.

PhotobucketAine itsessään on valkoista ja siinä on harmaita rakeita (kuten Estee Lauderissa), joissa pigmentti on. Putkilossa on kätevä pieni nokka, joten tuotetta on helppo annostella sopivan verran. En pidä putkiloista, joista tuotetta läsähtää kädelle kerralla rutkasti.

PhotobucketTässä vaiheessa näyttää pahalle, ei se saakeli leviä!

PhotobucketMutta kuin huomaamatta aine leviää ja iholle ilmestyy värikerros.

Minun vaalealle iholle tuote tekee kevyen päivetyksen näköisen lopputuloksen. BB:ni on Fair Skin Tone -sävyinen ja oikein passeli minulle. Odotin kauhulla kuinka pahat rajat tuote jättää, mutta rajoja ei näy, sillä tuotetta on helppo levittää ja se sulautuu hyvin ihoon.

Levitin tänään aineen naamalle aamulla puoli seitsemältä ja nyt kolmen jälkeen iholla on edelleen ihan hehku. Peittävyyttä tuotteella ei ole vaan se enemmänkin tasoittaa ihon väriä.

Tätä ostan varmasti toistekin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hate it or love it, just say it!

Kaikki kommentit julkaistaan (paitsi mainostukset),
kommenttienvalvonta päällä vain siksi, että huomaan kun uusia kommentteja on tullut :)