14.6.2012

Oh Minnie you´re so fine...

Vihdoin ja viimein OPI Vintage Minnie -kokoelman ostokseni saapuivat! Promokuvien perusteella olisin halunnut kaikki, mutta taas kävi niin että swatchien näkemisen jälkeen lakoista katosi hohto. Siksipä tilasin vain kaksi lakkaa, hyvä minä!

Photobucket

Paketista paljastui Nothin' Mousie 'bout It sekä If You Moust, You Moust. En miellä näitä kovin "minnimäisiksi", mutta kivoja ne on silti :) I´m All Ears jäi vielä mietityttämään ja todennäköisesti sekin päätyy kotiin saakka vaikkei mikään maailman ihanin sävy olekaan :)


PhotobucketIf You Moust, You Moust on perusvarma pinkki. Kuvassa lakkaa on yksi kerros, olisi voinut lisätä vielä toisen paremman peittävyyden saamiseksi.


PhotobucketNothin' Mousie 'bout It -lakkaa testasin vain kiekolle, sillä olin tekemässä uudet lakkaukset  ja ajattelin että tämä saattaa olla hankala poistettava. Meistä ei tullut hyviä ystäviä ainakaan ensimmäisen käyttökerran perusteella. Sävy on ihana ja kokoelmastani ei vastaavaa löydy, mutta sydämien metsästys oli hermoja raastavaa. Jaksoin tapella lakan kanssa ehkä minuutin ja sain jopa kolme sydäntä napattua. Tosin keksin viimeisen sydämen kohdalla hyvän keinon kuinka sydämet saa pullosta ulos, mutta siinä vaiheessa savu nousi korvista ja jätin leikin kesken. Onneksi lakka on kiva kerrostuksessa ilman sydämiäkin ja onpa ehkä söpöin lakka minkä omistan :)


Ostin tänään muutaman uuden Ginan lakan, swatchailin ja kuvasin ne, mutta kuvat oli ihan järkkyjä, joten homma pitää tehdä uusiksi. Tänään ei hermot siihen riitä eli Ginan uutuuksien pariin palataan viikonloppuna :)


Jokos te olette hankkineet Minninne? Mitä hankitte tai meinasitte hankkia?

7 kommenttia:

  1. Varsinkin tuo sydänshimmerihanuus ^_^

    VastaaPoista
  2. Mun piti hankkia tuo sydänlakka, mutta luin sitten useammastakin blogista että sehän on lähinnä glitteriä/shimmeriä ja sydämiä saa tosissaan onkia muun lakan seasta :/ Eli jäänee hankinnat vähäisiksi. Jos joskus joltain blogikirpparilta... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo niitä tosiaan saa onkia sieltä, onneksi olin varautunut siihen eikä pettymys ollut niin suuri :)
      Mutta taitaa päätyä sydänlakka vain koristeeksi lipaston päälle ;)

      Poista
  3. Ihana tuo pinkki! :) Pitää etsiä samanlainen vähän halvemmalla :D

    http://my-little-addictions.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä aika ihana :) Eiköhän pian ilmesty dupe joltain halvemmalta merkiltä ;)

      Poista

Hate it or love it, just say it!

Kaikki kommentit julkaistaan (paitsi mainostukset),
kommenttienvalvonta päällä vain siksi, että huomaan kun uusia kommentteja on tullut :)