21.7.2012

Pinkkiä ja tuliaisia

Heipparallaa! Vissiin viikon takaiset seiloribileet vähän venähti? No ei vaisinkaan, lähdettiin lauantaina hieman extempore Tahkolle lomailemaan ja eilen vasta kotiuduin reissusta. Kotona en kauan kerkeä homehtua, sillä jo maanantaina suuntaan Helsinkiin (Hello, MAC piste...).

Mutta mutta, tässäpä teille päivän kynnet. Ostin Chinan Hang-ten Toes -lakan jo jonkin aikaa sitten, mutta vasta tänään sain aikaiseksi testattua (kröhöm, mulla oli viikon nuo edellisessä postauksessa nähdyt lakkaukset, yllättävän hyvin ne kesti :D). Lakkauksista tuli todella sotkuisat ja huomasin vasta kuvauksen jälkeen, että olin kerennyt jo tökätä kynnet johonkin, hpmh.

PhotobucketKynsillä kaksi kerrosta lakkaa. Kolmas olisi ollut tarpeen, sillä kärjet kuultavat vielä aika selkeästi läpi.
Kiva lakka kuitenkin, vaikkei tällainen pinkki olekaan minulle se mieluisin sävy.

Kun olin Tahkoilemassa, kävi sängynlämmittäjä omien kavereidensa kanssa reissussa ja tietysti roudasi sieltä minulle hieman tuliaisia. Sain muutaman lakan, hajuvettä, huulipunia ja tietysti vaatteita sekä namppaa. Yksi lakoista tuli todella yllätyksenä;

Photobucket

Nimittäin Chanel Peridot. Juu, merkki meni oikein mutta sävy ei :/ Mullahan on jo tämän dupe (OPI Just Spotted The Lizard) enkä oikein siitäkään pidä. Jos joku haluaa tämän ostaa niin tarjouksia voi laittaa tulemaan :)

Pyörähdin tänään Sokoksella ja Spidermanit oli vihdoin tulleet myyntiin. Ei varmaan tule yllätyksenä, että Just Spotted The Lizard ja kokoelman shatter oli jo loppuunmyyty?


Hei, onko Kicksissä vielä muuten alet menossa?

2 kommenttia:

 1. Ihan buu, kun meidän Sokokseen ei tule mitään kivaa, no on siellä se Hollanti-kokoelma, joka on myös Kicksissä.

  Luulen, että Kickissä voisi vielä jotain aleista löytyä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meille ei tullut Nicki kokoelmaa ollenkaan (tai sitten se myytiin niin äkkiä loppuun etten kerennyt hiomata sitä), kun taas Beautyssä sitä on.
   Nyt olivat alentaneet OPIn alelakkojen hintaa 10 euroon, kun muut Sokokset/Emotionit taitaa myydä puoleen hintaan tai 5 eurolla.

   Toivottavasti Kickissä on vielä alet, tosin varmaan kaikki parhaat on jo viety päältä :)

   Poista

Hate it or love it, just say it!

Kaikki kommentit julkaistaan (paitsi mainostukset),
kommenttienvalvonta päällä vain siksi, että huomaan kun uusia kommentteja on tullut :)