1.8.2012

Aleostoksia

Aamulla heräsin aikaisin ja aamupalan (ja muutaman Bad Girls jakson) jälkeen suuntasin kaupungille.
Noh, eipä enää Sokokselta löytynyt sitä alejuttua mitä menin hakemaan, mutta päädyin sitten ostamaan vaikka mitä muuta :)


IMG_9096• Dior Powder Foudation Brush. Tämä on ilmeisesti tarkoitettu puuterimaisen Nuden meikkivoiteen levitykseen. Luin muutaman arvostelun tuotteesta ja tämän pitäisi toimia hyvin myös nestemäisen meikkivoiteen kanssa. Hintaa siveltimellä oli 20,25 (40,50) euroa.
• Chanel Dissolvant Doux kynsilakanpoistoaine. Tämä on ollut ostoslistalla pitkään. Sinänsä turha ostos, sillä tehosta ei ole tietoa. Mutta pullo on nätti (vaikkakin lasia ja mullahan on vähän ollut epäonnea lasipullojen kanssa...) ja jatkossa Xtran poistoaine saa majailla tässä pullossa.
Hintaa oli 20,50 euroa. Suolaista kyllä, mutta esim. Mansikkalassa tuotteella taisi olla hintaa 23 euroa.
• Dior Bronze Matte Sunshine "aurinkopuuteri". Tätä olin ostamassa jo keväällä kun tuote oli alessa uusien aurinkotuotteiden tulon myötä. Onneksi en ostanut, sillä nyt sen sai hintaan 26,80 (53,60) euroa.
Ostin vaaleimman 001 Healthy Matte sävyn ja se on onneksi niin vaalea, että tekee iholle vain kevyen päivetyksen. Tuote on vedenkestävä ja arvostelun mukaan sen pitäisikin hyvin kestää hikoilua tms.
• Herbina Hellävarainen puhdistusvaahto. Tästä kirjoittelinkin jo aiemmin ja tuolloinhan ostin tämän väliaikais putsariks vaikka jo silloin ihastuin tuotteeseen. Tuote jäi kuitenkin vakituiseen käyttöön ja nyt ostin toisen pullon (kesti siis päivittäisessä käytössä noin 4 kuukautta). Hintaa tuotteella oli 4,30 euroa.


Pyörähdin myös Ginassa hakemassa vähän hippailuvaatteita viikonlopulle ja kaikkihan tietää mitä muu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hate it or love it, just say it!

Kaikki kommentit julkaistaan (paitsi mainostukset),
kommenttienvalvonta päällä vain siksi, että huomaan kun uusia kommentteja on tullut :)