30.8.2012

Punaista ja krokoa

Menin eilen lakkaamaan myös tuon haavoittuneen sormen kynnen ja nyt kauhulla odotan kynsilakanpoistamista, miten mä saan poistettua lakat niin, ettei kynsilakanpoistoainetta mene haavaan (yhyy, ihan jo itkettää se mahdollinen kirvely!). Kynsillä on tällä hetkellä Gina Tricotin Alexis kaunotar, jota vaan en voi hehkuttaa liikaa. Jos teillä ei sitä ole, hankkikaa heti! Täydellinen burgundyn värinen shimmerpuklu syksyyn ♥.
Ginalle oli muuten tullut matta päällyslakka ja taisipa standissä olla muitakin päällys-/aluslakkoja, en kerennyt katsoa tarkempaan kun oli pakko päästä ulos kaupasta etten tee liikaa tuhoja ;)

Kävin tosiaan tänään harrastamassa pientä lohtushoppailua, tai no ostin kasan tarpeellisia kosmetiikka-, ja meikkijuttuja ja sitten kaksi "heräteostosta"...

Photobucket

Tehdään vielä tarkempaa tuttavuutta ostoksiin...

Photobucket

Jep, pakkohan se oli ostaa...Kun näin Diorin Golden Jungle kokoelman lakkaduon, mietin heti etten niitä halua (koska cracklet ei oo mun juttu), mutta pienen aivopesun (joka lehdessä ollut kuvia niistä) jälkeen nappasin duon tänään mukaan. Kultainen lakka tulee alle tuo tummanvihreä päälle ja kuivuessaan lakka tekee krokotiilinnahan näköisen pinnan. Näissä suositellaan laittamaan päällyslakka (siis tuo tumma) jo silloin kun kultainen lakka on vielä kosteaa, kummaa...Hintaa setillä oli vähän alle 40 euroa ja kylläpä nauratti kun kävin Sokokselta ostamassa kynsilakanpoistoainetta ja siellä duo oli 35 euroa...
Näistä lisää huomenna ;)

Photobucket

Poskipuna, joka on, noh, punainen! Olen etsinyt kirkkaanpunaista poskipunaa iät ja ajat. Make Up Storella oli hyvä sävy, mutta siinä oli turhan paljon pigmenttiä.
Tämä Yves Saint Laurent Creme De Blush on nimensä mukaisesti voidemainen (aika samanlainen koostumus kuin Maybellinen Dream Matte Mousse meikkivoiteessa) ja sävyä tulee vain aavistus. Eli pelleposkia tällä ei saa (ellei ihan tarkoituksella tee) vaan pikemminkin pienen punastuksen.
Hintaa poskipunalla oli noin 42 euroa. Meinasin tämän laittaa Feeluniquen tilaukseen (maksoi 35 euroa siellä), mutta halusin saada tämän heti käyttöön.


Nyt mä meen yrittämään tuota lakkojen poistamista, iiiiik!

2 kommenttia:

Hate it or love it, just say it!

Kaikki kommentit julkaistaan (paitsi mainostukset),
kommenttienvalvonta päällä vain siksi, että huomaan kun uusia kommentteja on tullut :)