19.8.2012

Tölkki-inspiraatio

Minä kuulun siihen kastiin, joiden mielestä Coca-Cola (ja muutkin juomat) maistuu paremmalle tölkistä juotuna. Jääkaapista löytyykin aina cokistölkkejä (vihanneslaatikko on täynnä niitä..). Coca-Colan valikoimista valitsen Zeron tai Lightin, nykyään kun se originaali maistuu vaan sokeriliemeltä (paitsi mäkkärin cola on superhyvää!).
Jokin aika sittenhän Jean Paul Gaultier suunnitteli Coca-Cola Lightin pakkaukselle uuden ulkoasun (hetkellisen) ja itse valitsen aina kyseisiä tölkkejä jos niitä vaan on saatavilla, vähän vaihtelua arkeen :)

Tänään kauppareissulla piti ostaa täydennystä varastoihin ja nappasin Gaultier pakkauksen.

IMG_9205Tykkään tästä niin paljon! Pitsiä, Gaultierin klassista raitaa ja pääskynen, me likey! Itse tölkit ovat vain raidallisia, ei toki rumia nekään.
Pidin pakkauksesta niin paljon, että päätin tehdä kynnet pakkauksen teemaa mukaillen ja tällaiset niistä tuli (pahoittelut sotkuisuudesta ja tummista kuvista, ei vaan kiinnostus riitä huolellisuuteen kun ulkona paistoi aurinko..):

IMG_9207IMG_9209


Toivottavasti sivellinsetti saapuu ensi viikolla, topseilla on edelleen aivan kauheaa yrittää siistiä kynsinauhoja.

Alkuperäinen idea oli leimata kynnet puoliksi (eli toinen jää raitojen toiselle puolella ja toinen toiselle) verkkokuviolla ja pitsillä, mutta siinä kiireessä vetäisin jo ensimmäisen kynnen kokonaan verkolla, joten piti muuttaa suunnitelmaa.
Pohjalla Stargazer -232, jonka päälle leimasin verkkokuvion Konad M57 laatalta. Verkkokuvion päälle leimasin pitsikuvion Konad laatalta M71. Viivat piirsin Art Clubin ja Orlyn nail art -lakoilla, harmi ettei valikoimissani ollut tuollaista "Gaultierin sinistä".
Pidin näistä paljon ja teen varmasti uudelleen, kunhan on enemmän aikaa, uusi putsaussivellin sekä uusi musta leimauslakka :)


Haluan lopuksi kysyä, maistuuko kola paremmalle tölkistä juotuna?

5 kommenttia:

 1. ihanat kynnet ja enpäs ole tienny tuollasesta cokispaketista .kyllä maistuu paremmalle tölkistä

  VastaaPoista
 2. Upeat kynnet! Voisin itsekin kokeilla jotain tällaista :) (Pitäisköhän käydä kattomassa joko omassa marketissa on tota "design"-kokista :D )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Eikun vaan kokeilemaan ja ostamaan Gaultier kolaa :) Itsellekin tuli yllätyksenä, että nämä päätyi ihan kauppoihin saakka, aiempia designer purkkeja/pulloja on tainnut saada vain spesiaalitilaisuuksissa :)

   Poista
 3. mistä kaupasta löysit nuo colat ?

  VastaaPoista

Hate it or love it, just say it!

Kaikki kommentit julkaistaan (paitsi mainostukset),
kommenttienvalvonta päällä vain siksi, että huomaan kun uusia kommentteja on tullut :)