21.8.2012

Uusia leimauslaattoja

Tänään postipate pudotti postiluukusta monta kirjekuorta, joissa oli eBay ostoksia. Tällä kertaa tuli enemmäkseen vaatteita ja meikkejä, mutta oli kuorissa myös jotain kynsiin liittyvää.
Nimittäin muutama uusi leimauslaatta. Ostin nämä sokkona, en tiennyt yhtään mitä kuvioita laatoissa on, mutta 5 laattaa maksoi abouttiarallaa euron, joten ajattelin ei talous mene konkurssiin vaikka laatat olisivatkin rumia :)

Yhden laatoista kerkesin jo lahjoittaa eteenpäin, sillä kokoelmastani löytyi jo lähes samanlainen. Pahoittelut huonoista kuvista, huomasin epätarkkuuden vasta koneella :/

IMG_9215

M70 laatassa on oikein kivoja kukkakuvioita, joita aion yhdistää ranskalaiseen manikyyriin.

IMG_9216

M25 on aika tylsä, kalakuviot löytyy Konadin laatalta ja muut on vaan ihan blääh.


IMG_9220

Kröhöm, jos kuvasta saisi selvää, selviäisi, että M67 laatalla on erilaisia kukkakoukeroita ja kukkia...


IMG_9221

Juu-u, tässäkin (M50) on taas kukkia ja sydämiä, tylsää!


Postipoika toi mukanaan myös jotain kovasti odottamaani, nimittäin sivellinsetin! Jes, vihdoin pääsee siistimään lakkaukset ilman ärräpäitä :)

IMG_9225

Paketissa on 6 sivellintä ja yksi ihmetyökalu, pituutta on noin 12 senttiä ja hintaa setillä oli ehkä euro?
Ensimmäisenä putsarisiveltimeksi pääsee tuo vasemmassa reunassa oleva, samanlainen (tai no siis virallisestihan se oli eyelinersivelln) minulla oli aiemminkin.


Onko kukaan muuten päässy testaamaan Essencen Peel Off Base Coatia? Siis kyseisen lakan kanssa lakkaukset pitäisi saada "kuorimalla" pois ilman kynsilakanpoistoainetta...
Instagrammissa siitä on "kohistu" jo aikoja sitten ja jokuha hoksasi, että kyseisen lakan ainekset ovat samat kuin PVA-liiman kanssa. Pretty Purple Polishin kirjoittaja testasi liimaa aluslakkana (joo kuulostaa hullulle!) ja tuon testasin lukemisen jälkeen tekisi mieli testata itsekin...Ei enää foliotuppoja glitterlakkoje kanssa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hate it or love it, just say it!

Kaikki kommentit julkaistaan (paitsi mainostukset),
kommenttienvalvonta päällä vain siksi, että huomaan kun uusia kommentteja on tullut :)