3.9.2012

Päivän kynnet ja muutama himotus

Maanantai + syyskuu + sateinen keli = YÖK!

Masentavan kelin vuoksi meinasin tehdä kynsille jotain ybertyttömäistä ja pirtsakkaa, mutta bongasin lakkalaatikosta erään lakan jota en ollut hetkeen käyttänyt ja päädyinkin lakkaamaan kyntesi sillä.


IMG_9273

IMG_9272

Pohjalla ELF - Purple Dream, pilkut tein dotting toolilla ja POP Beauty - Sterling Silver lakalla.
Yleensä yhdistän violettia ja kultaa, mutta näköjään hopeakin toimii violetin kanssa. Tosin tämä Purple Dream on mielestäni turhan lämmin hopean pariksi...


Lueskelin aamukahvilla Sokoksen Kauneus & Muoti -lehtistä ja bongasin sieltä muutaman tuotteen joita oikein mielelläni testaisin:

Photobucket

Clarins 3-Dot Liner kuulostaa mielenkiintoiselta; "Eyelinertussin ja klassisen eyelinerin välimuoto. Kolmikärkimuotoilun ansiosta selvä ohut rajaus on helppo piirtää, kolme pistettä kerrallaan jokaisen ripsen väliin."
Itse olen vannoutunut siveltimen ja geelimäisen rajausaineen ystävä, mutta tämä vaan kuulostaa niin oudolle, että haluan sitä testata. Voisin kuvitella, että tämä voisi olla aloittelevan/rajauksia harvoin tekevän henkilön ystävä. Hintaa tuotteella on 29 euroa ja Sokoksen kuvastossa mainitaan, että tuotetta on rajoitettu erä.


Photobucket

Toinen mielenkiinnon herättäjä oli  Make Up Store Lipcare Mix. Rasiassa on kuorinta huulille, huulivoide ja huulinaamio samassa. Vähänkö kätevää! Huulinaamio kiinnostaa eniten, itse käytän "naamiona" ekstrapaksua kerrosta vaseliinia...Hintaa tuotteella on 16 euroa ja tätä täytyy etsiä heti seuraavalla kauppareissulla :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hate it or love it, just say it!

Kaikki kommentit julkaistaan (paitsi mainostukset),
kommenttienvalvonta päällä vain siksi, että huomaan kun uusia kommentteja on tullut :)