6.9.2012

Rakastan rakastaa

Eilen illalla rupesin lakkailemaan kynsiä ja olin jo valinnut värit. Kannoin lakat lakkauspöydälle (aka keittönpöydälle) ja rupesin aluslakan laittoon. Aluslakan kuivuessa huomasin pöydällä testikiekon (eli kynsikiekon jolle testaan lakkoja ja kuvaan niitä) ja sieltä silmiini pisti eräs lakka...

IMG_9274

...nimittäin GUPPY (tms.) merkkinen punainen kaunotar. Lakasta kirjoittelin enemmän täällä.
Lakassa on mukavan leveä sivellin, mutta itse lakka on koostumukseltaan kauheaa, joten lakkaaminen oli ajoittain aikamoista taistelua. Mutta kauniin sävyn vuoksi jaksoin tapella :)
Lakassa on myös suht voimakas imelä tuoksu (joku hedelmä?), joka ei oikein ole mieleeni.

Lakka kuivuu mattapintaiseksi, eikä oikein vakuuta mattaisena, mutta päällyslakan kanssa tästä kehkeytyy varsinainen kaunotar:

IMG_9278

Kuvista ei oikein saa selvää, mutta lakassa on hopeista ja vaaleanpunaista glitteriä punaisella pohjalla. Lakka myöskin vielä aavistukseen mattaantuu päällyslakan levittämisen jälkeen ja glitterefekti tulee paremmin esille.

Ja jos mietitte mistä otsikko tulee...Meinasin ensin otsikoida postauksen Punaista -nimellä ja päässäni rupesi soimaan eräs biisi, jonka kertosäe päätyi otsikoksi :)
Ja kyselyn arvonnan palkinnoista on päättyny...Arvonna luvassa kynsilakkoja, kynsikoristeita ja ehkä mun on pakko muutama meikkikin sinne ängetä ;) Nyt vaan ostelemaan loput palkinnoista (joita muuten tulee olemaan kaksi, onhan sentään kyseessä 2-vee synttärit), se on hyvä syy rikkoa lakkojenostolakkoa ;)

2 kommenttia:

Hate it or love it, just say it!

Kaikki kommentit julkaistaan (paitsi mainostukset),
kommenttienvalvonta päällä vain siksi, että huomaan kun uusia kommentteja on tullut :)